keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Kortti ja karkkipussi eläkkeelle jäävälle tutulle

Yksi "junakaveri" on jäämässä eläkkeelle ihan näinä päivinä. Monta vuotta kuljettu 2-3 kertaa viikossa aamuisin samalla junalla, niin ajattelin tehdä hänelle muistoksi kortin. Vinopuolikas taustapaperia eroteltuna kultaisella ketjulla, muutama ääriviivatarralehti ja nallen kiinnitin kohotarroilla.Kortin sisällä jatkuu sama vinolinja... Runon löysin netistä.


Tein sitten vielä samaan sarjaan karkkipussin, kun niitä olen monien blogeissa nähnyt, niin pitihän sitäkin kokeilla. Ihan kiva tehdä, mutta millähän se tekele pitäisi siihen pussiin kiinnittää? Mulla se on nyt rumasti nitojalla, kun en muutakaan tähän hätään keksinyt. Osallistun tällä samalla myös Villakeijun kortteluhaasteeseen.

5 kommenttia:

 1. Kauniin kortin ja pussin olet tehnyt! Minä kiinnitän tuon sellofaanipussin tuohon paperiin kaksipuoleisella teipillä ja hyvin on silläkin pysynyt!

  VastaaPoista
 2. Näenkö väärin vai lukeeko siinä kiire ja hoppu vaiko kiire ja loppu? *ei jaksa etsiä silmälaseja*

  VastaaPoista
 3. -maiju- ite17.12.2009 19.11

  Tua: 1000 sanaa - eikun 1000 kiitosta :)
  Kotiväki ei mitään virhettä huomannut korttia katsoessa. Enkä minäkään. Vaikka päivät pitkät pyörittelee kaikenlaisia tekstejä, niin omille virheille tulee sokeaksi.
  Nyt on virhe korjattu ja uusi kuva esillä.

  VastaaPoista
 4. Olethan keksinyt kivan yhdistelmän, saaja kyllä onnellinen nämä saadessaan. Minäkin täällä karkkipussien kimpussa, ostin onneton eilen lisää pari karkkirasiaa, vaaleanpunaisessa kääreessä ;-)

  VastaaPoista
 5. -maiju- ite19.12.2009 15.30

  tia: Saaja kyllä tosiaan tykkäsi kovasti. Eilen kävin läksiäiskahvilla ja annoin nuo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!