lauantai 27. helmikuuta 2010

Kurren touhuja, se tanssiikin :)

Tänään tuli taas hiukan kurrea kuvattua. Se poseerasikin oikein mielellään. Ressukka oli ihan märkä, katsokaa nyt noita korvia - ihan "soirona". Oli se niin hauska, että piti sitten vähän videoidakin, ja senkin onnistuin tänne laittamaan. Video on vähän turhan tumma, kun en mitenkään sitä käsitellyt, suoraan kamerasta vaan latasin. Katsokaas muutkin, kuinka kurre tanssii - vai kuivatteleeko märkää häntää? No, oli miten oli, minua se naurattaa :)

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 
  

5 kommenttia:

 1. Moi. Niiden Kalajoki-sukkien ohje löytyy vain Ravelrystä, mutta jos sulla on tunnukset, niin tuolta seuraavasta blogist löytyy suora linkki niihin. http://yliveto.blogspot.com/2009/11/neuleohje-kalajoki-sukat.html

  Koska kyseessä on kuitenkin ilmaisohje, niin jos laitat mulle sähköpostia osoitteeseen paivi(piste)kanerva(piste)kiviharju(at)gmail(piste)com niin voin lähettää sulle sen pdf-ohjeen joka mulla on, jollet sitä Ravelrysta saa ulos.

  VastaaPoista
 2. Hih! Jos nyt ei zumbaa, niin ehkä lambadaa tanssii tämä kurre :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia kurresta ja hieno video...kiva kun linnutkin visersivät:))

  VastaaPoista
 4. Naurut sain kuten arvelitkin, aikamoista veivaamista ja hännän vispaamista sillä oli, sinulleko oli närkästynyt. Kyllä kurret osaavat olla vekkuleita. Digikameraan kun ei noita hännän heilutuksia saa näkymään.

  VastaaPoista
 5. -maiju- ite28.2.2010 10.30

  Inala: Kiitos infosta, laitoin postia :)
  Eldanka: Zumbaa? Voi ollakkin! Hauskaa ainakin!
  Hilkka: Kiitos, linnunviserrystä kyllä nyt kuuluukin.
  tia: Hih, niin arvelin, ketäpä tuo ei naurattaisi. En tiiä mitä se oikein vispasi. Digikameralla kyllä otin tuon videon. Eikös niissä taida nykysin kaikissa olla videointimahdollisuus?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!