lauantai 14. elokuuta 2010

ATC kortteja

Leilalla on blogissaan nyt monta elokuun ATC-haastetta. Ajattelin muutamaan osallistua, kun oli kivoja aiheita. Mulla ei kyllä sinänsä ole mitään käyttöä tämänkokoisille korteille.... Leila, haluatko?

Tällä ensimmäisellä osallistun "Lamppu, sinistä ja mustaa" -haasteeseen. Täyttelin yhtä ristikkoa, ja siinä sattui olemaan tuommoinen lamppukuva :) Heti ristikon täytyttyä sakset kouraan ja kuva talteen. Silppulaatikosta sininen ja musta kartonki, ääriviivatarroilla koristukset.
Seuraavalla osallistun "Tyttö, pinkkiä ja harmaata" -haasteeseen. Pinkki ja harmaa kartonki silppulaatikosta, kuva Wordin ClipArt -kirjastosta ja ääriviivatarroilla koristeet.
Ja tällä viimeisellä "Linnut ja valkoista" -haasteeseen. Valkoinen pohja ja boordileikattu liuska silppulaatikosta, lintu 3D-kuvan jämä ja koristeet samalta ääriviivatarralta edellisten kanssa. Sallittakoon virheellinen kuvani, eihän siinä ole kuin yksi lintu....


4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kortteja!! Kaikki tarpeellinen löytyy. Ai, että huolinko? ...mitähän Maiju tarkoittaa? Vaihdan kyllä mielelläni.Laitappas sähköpostia tulemaan, sovitaan tarkemmin.
  Kiitos Maiju osallistumisesta.

  VastaaPoista
 2. Heh, ihan pakko kertoa, että minusta tuossa kauniissa korttisarjassa on jatkumo: Tyttö luki sohvalla kirjaa, huomasi kauniin päivän ikkunansa takana, otti toisen kirjan ja koiransa, siirtyi puiston penkille lukuhetkeen ja sielläkös vasta linnut visertelivätkin. Kivat kortit.

  VastaaPoista
 3. -maiju- ite15.8.2010 19.08

  Leila: Sähkis laitettu ja asiat sovittu :)
  Funchal: Oho, kiva että kerroit, eipä tullutkaan itelle mieleen, mut juur noinhan se menee :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maiju näistä kauniista korteista!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!