sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

P*skarteluhaaste # 132 ja vähän muitakin juttuja

2 nauhaa
2 nappia
2 niittiä
Varsin omituinen kyhäelmä tuli tästä ja oikeestaan kyllä hävettää tämmöistä korttia näyttääkään, mutta näytän nyt kuitenkin...
 * * * * *
Toin eilen kotiin vihdoin viimein valmistuneen enkelitaulun. Ei siitäkään nyt ihan suunnitelmien mukanen tullut. Taustaa olis pitänyt vielä tummentaa ja paljon muuta, mutta ei enää uskaltanut. Pelkäsin jo nytkin, että onko enää ehjäkään uunista otettaessa - onneksi oli. Tuo kun on laatalle maalattu, niin niiden kanssa on aina se riski olemassa, että halkeevat poltossa, varsinkin jos pitää kovin monta kertaa polttaa. Tääkin taisi olla jo neljä kertaa uunissa, onneksi kesti.
 Tähdetkin olis pitänyt maalata, mutta siinä fuskasin. Liimasin tuollaiset pulleat tähtitarrat, niin pääsin helpolla ja säilyi enkelit ehijnä :)
 * * * * *
Loppukevennyksenä sukat, jotka nekin viimein valmistui. Pitkään aikaan en ole noin ohkasesta langasta kutonut, tuntui ettei ne valmistu ikinä. No, onhan niissä tosin pitemmät varretkin kun mitä yleensä teen. Näitä voi sitten käyttää pitkänä tai pätkänä :) Lanka on Marks & Kattensin Fame Rand, Turkkilaista.


2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo sukat:)))))
  Aikas upee myös tuo enkelitaulu, hyvä että onnistui:)
  Ja kaunis korttikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -maiju- ite11.3.2012 21.35

   Jep, sukat on siitä Novitan sukkalehdestä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!