torstai 12. huhtikuuta 2012

Varpaasta lähtien

Aivan ihkaensimmäiset varpaista aloitetut sukat!
Siis nuo OIKEANPUOLIMMAISET!
Jee! Osasin!
Vähänhän ne hassuilta näyttää, kun kantapää on väärinpäin, mutta hyvin ne jalkaan istuu - ihan samalla lailla kun "normaalit" sukat :) Käytin niihin kaikenlaisia jämälankoja.
Vasemmanpuoleisten sukkien lankana Novitan Raita, keskimmäisissä Novitan 7-veljestä ja Raita ja noissa varpaista varteen -sukissa erilaisia Novitan lankoja.

No, Heidi kun näki nuo keskimmäiset, niin heti tuli niistä vähän muunneltuna tilaus. Mustaa ja tuota Raita-lankaa, mutta ihan sileetä neuletta.... Kilttinä äitinä tietysti heti aloin niitä tehdä. Aloitin nekin varpaista, koska en oikeen tiennyt miten lanka riittää. Näihin tein myös elämäni ekaa kertaa kiilakantapään. Ei se nyt ihan mennyt niinkuin Strömsössä, mutta kun on musta lanka, niin ei sitä huomaa :)
Tein varren tyyliin 3 oikein, 2 nurin, niin tuli vähän joustoa. Normaalilla joustinneuleella tuommoinen yhden kerroksen raita ei näytä nätiltä. Mutta näistä tuli mun mielestä aika nätit, voisin kyllä itsekin pitää ne helposti...

6 kommenttia:

 1. Oi olet edistynyt minua pitemmälle tuossa varpaista aloituksessa:))En muuten minäkään ole koskaan tehnyt kiilakantapäätä! Eniten tykkään tuos ylhääl olevista niin ...keskimmäinen on kyllä mun suosikki:))

  VastaaPoista
 2. ihania sukkia, vautsi!

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän ne onnistuivat ja kivoja värikkäitä sukkia.

  VastaaPoista
 4. Suorastaan ihanat nuo "sateenkaaren" väriset sukat !
  Otan niistä oppia .
  Sinulle on "tunnustus", jonka todellakin ansaitset ....löydät sen marimerin kuvatukset blogistani :-)

  Lämpöä kevääseesi !

  VastaaPoista
 5. IHANAT raitasukat, voi tollaset mäkin haluan! Tarkoittanee kait sitä, että kunhan mökkikausi alkaa, niin tiedän mitä enimmäisenä puikoilla teen :)
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle käsityötaituri.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!