sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sunnuntaipuuhastelut

Huh-huh! Nyt on voimat loppu!
Aamupäivällä ilahdutin/vihastutin naapureita kävelemällä ruohonleikkurin perässä reilun tunnin.
Kasvimaan kääntämisellä jatkoin, se ei varmaan ketään häirinnyt, kun ei ole meluisaa :)
Vielä on ehkä kolmasosa kääntämättä, mutta herneet on laitettu maahan. Vielä pitäis huomenna laittaa punajuuret ja sipulit. Perunat sitten hiukkasen myöhemmin. 
Sitten vaan satoa odottelemaan.
Ja voi apua, sitä ehkä on odotettavissa - ainakin omenoihin. Huolestuttavan paljonhan noissa on tänä vuonna kukkia...... Kauniita kuin mitkä, muttei tarttis noin paljon omppuja tulla.
Tässä vielä lisää näitä "itsestään ilmestyneitä" orvokkeja.
Reppanat nekin ihan siitepölyssä.
 Ja vielä padallinen tulppaaneita - kaikkine rikkaruohoineen ja muurahaismyrkkyineen :)5 kommenttia:

 1. Voi mahoton kuinka kauniita kukkia, ihania.

  VastaaPoista
 2. Kaunista on. Tuota siitepölyä on meilläkin joka paikassa.

  VastaaPoista
 3. On teillekin tulossa omppuja jos pölyttäjät ennättävät saada työnsä tehtyä. Meilläkin mökillä puut aivan valkoisenaan kukkia, syksyllä hilloamaan ;-)
  Olet ollut ahkeralla päällä.

  VastaaPoista
 4. Ihania omppupuita! Noita meillä Itä-Lapissa ei kasvakaan. Kasvimaata minäkin kääntelin eilen ja tänään pitäisi jatkaa. Laitoin porkkananauhaa maahan, kylvin lehtikaalta(uusi tuttavuus minulle, saas nähdä kasvaako täällä) ja palsternakkaa. Tänään punajuurta, naurista, pinaattia, salaattia. Sitten myöhemmin kesäkurpitsaa. Töitä riittää!

  VastaaPoista
 5. Ihania kukkasia, kiva että saat omppuja:)) Olet sentään uskaltanut ajaa niurmikkoa sunnuntaina! Tänään just Lahden radiossa keskusteltiin mitä sunnuntaisin saa/ei saa tehdä. Vuorotyöläiset uhkasivat kyllä tehdä vapaapäivänään ihan mitä toiset arkena.Yks oli sitä mieltä että jos pappi pyhänä kerta on töissä niin pakanakin voi olla!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!