torstai 10. tammikuuta 2013

Tuunausta, vol. 2

Lisää säilytyslootia tarttin. Puikoilla kun on omansa, niin vielä oli muuta pikkusälää, joka aina pyörii pöydällä kun kudon.
Toinen samantapainen laatikkoa ja samansävyistä pintaa siihen. Enää ei ollut kontaktimuovia jäljellä ja kun inspiraatio iski, ei voinut siirtää tekemistä, niin piti sit käyttää jotain muuta. Tuo on nyt jotain tapettia. Ja koristeena samaa boordinauhaa kuin edellisessäkin lootassa.
Tässä valmiina ja jo melkeen täynnäkin. Sinne siis sopivasti mahtuu neulat ja pienet sakset päättelyä varten, muutama kynä, virkkuukoukku, palmikkopuikko ja puikkojen "matkasuojat" ynnä muuta sälää. Vieressä vielä vähän keskeneräisiä minisukkia (niistä tulee avaimenperiä), kunhan saan hankittua niihin rinkuloita.Puikkolaatikkoa piti vielä vähän säätää, eli piti sitten kuitenkin laittaa tuo minineule laatikon kanteen. Laatikossa kun on kolme levyllistä puikkoja, niin ei mennytkään enää kunnolla kiinni kun tuossa on nuo helmet puikonpäissä :) Toivottavasti en nyt rypistä noita pilalle :)
Tässä siis vielä molemmat lootat sulassa sovussa. En tiedä, mitä tuohon toiseen tulisi tekstiksi - olisko ehdotuksia?


9 kommenttia:

 1. Ainahan noille laatikoille on käyttöä. Itse olen järjestellyt askartelujuttuja, voi että niissä aikaa menee, mutta löytää sen myötä kaikkea kivaa, kuten 3-D kuvia joita on luullut olevan loppu ;-) Pitäisi alkaa tekemään kukkakortteja niitä on jo pikkuhiljaa kyselty, vähän takkuisessa on aloitus, kai sitä tuli tehtyä joulun edellä kortteja sen verran että nyt huvitus on vähän aikaa hukassa.

  VastaaPoista
 2. Onpas juhlallinen säilytyslaatikko :)

  VastaaPoista
 3. Ompas kiva idea ja kaunis <3 samalla kiitokset osallistumisesta arvontaan <3

  VastaaPoista
 4. Kauniin ja tarpeellisen rasian teit. Nyt löytyy... :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin aloitin muuten haasteet blogissani, käy kurkkaamassa

  VastaaPoista
 6. Hieno idea :)

  VastaaPoista
 7. Laitoin sulle kommenttia tänne blogiin ja nyt en muka löydä sitä omaa tekstiäni mistään :D

  Kokeillaas vielä kerran... Eli huomasitko että olit voittanut Kortiston haasteen joulukuussa? Sinisiivessä odotellaan yhteydenottoasi, jotta saat palkinnon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -maiju- ite25.1.2013 18.44

   Kiitos joanna!
   En ollut ollenkaan huomannut voittaneeni.
   Homma hoidettu nyt :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!