keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pöllö

Nythän mulla onkin oikeen vauhti päällä näissä julkaisuissa :)

Puikoilta on lennähtänyt yks pöllö. Pitkään se oli valmiina - ilman silmiä.
Mistään en meinannut tuollasia silmiä löytää. Halusin silmien näköiset, ommeltavat. Liimattavia löytyi, mutta eihän sellasia voi pipoon laittaa, ne ei siinä kauaa kyydissä pysyisi.
Rankan salapoliisityön tuloksena, sain tiedon, että Seinäjoelta löytyy paikka, jossa on silmänappeja. Heillä myös verkkokauppa. Sinne heti seikkailemaan...... Vaarallinen paikka! Tilasin sitten napit ja yhdenlaisia puuhelmiä. Postikulut oli enemmän kuin tilatut tuotteet - huh-huh!
Olispa Seinäjoella joku tuttu, olisin pyytänyt hakemaan silmänapit ja lähettämään mulle, olis tullut paaaaaaljon halvemmaksi. Voi olla, että jos innostun enemmänkin pöllöistä tai muista silmiä tarvitsevista, niin pitää sitten tilata isompi erä, kun postikulut on kuitenkin samat. Noita nappeja oli pakkauksessa 4 kpl ja ovat halkaisijaltaan 6 mm, sopivat ohuesta langasta kudotulle pöllölle.

Kuva on hirveen sumee ja huono - otin itse peilin kautta :)

Tässä lähikuvaa pöllöstä.

7 kommenttia:

 1. Toi on kyllä tosi kiva idea :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo ja aivan mahtavat silmät :-D

  VastaaPoista
 3. Wautsi, ihana pöllö :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pipo! Löytyiskö ohjetta???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on ihan "hihasta vedetty". Alussa valepalmikkoa, googlella löytyy kyllä ohje. Pöllö toisesta ohjeesta, sekin varmaan löytyy googlesta. Tämäkin pipo valmistui kolmeen kertaan.... Kavennukset ei kahdella ensimmäisellä yrittämällä oikeen menneet putkeen. Kokeilemalla vaan kohti valmista pipoa :)

   Poista
 5. Mikäs se seinäjokinen liike nyt sitten on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa Ky Näpsäkkä (http://www.napsakka.fi/)

   Poista

Kiitos kommentistasi!