lauantai 13. toukokuuta 2017

Maalauksia ja neulomuksia

Posliininmaalauskurssilla tein kokeiluja. Kokeilin kolmea eri väristä lysteriä mukiin nähdäkseni, minkä värisiä ne oikeasti on. Polton jälkeenhän muki näytti ihan hirveeltä ja mietin, mitä siihen päälle tekisi. Opettaja sitten vihjasi, että laitappa siihen noita kanoja. No, minä tietysti heti innostuin ja niin siinä nyt juoksee kanaparvi :)


Työkaverille synttärilahjaksi väsäsin näitä Teema-mukeja. Onneksi mulla on tuttu, jolla on posliininpolttouuni, niin sain mukit ajoissa tehtyä. Kahden polton juttu. Yhteen piti tehdä kummallisia viritelmiä (ei näy kuvassa), kun pinta hylki oranssia väriä jostain syystä.


Niin ja tämmöinen kortti meni myös mukien mukana.Ja vielä tämmöinen unikkomuki - menee yhdelle vanhemmalle rouvalle, joka kovin tykkää kukkasista. Toivottavasti tykkää tästäkin :)


Ja vielä oli hiukan jäljella kahta eri väristä Lasse -lankaa, kolmanneksi (harmaa) laitoin Mellanraggia ja tuli miesten sukat.
Mellanraggista myös nuo hempeänväriset naisten sukat.


3 kommenttia:

 1. upeita mukeja olet tehnyt. Kauniit noi sukatkin.

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita mukeja. Minä annoin juuri äsken opelle omat maalaukseni, kun menevät pystyttämään huomenna alkavaa näyttelyä. Taidankin ottaa vahtivuoroille kutimet mukaan ;)

  VastaaPoista
 3. Himskatti kun hienoja mukeja, sukista nyt puhumattakaan :-)
  Aurinkoa päivääsi :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!