torstai 21. huhtikuuta 2011

Ostoksia ohimennen ja vähän muutakin sälää

Viime lauantaina käytiin ohimennen Vihdissä ja paluumatkalla poikettiin Nummelan Prismaan ja puutarhamyymälään. Puutarhamyymälästä ostin pussillisen kalkkia kasvimaalle levitettäväksi ja sitten tämmöisen pihasiilin :), kun ei tiedä tuleeko tänäkään vuonna oikeaa siiliä...

Ja tämmöinen kiva teekuppi, tämmöistä himoitsin jo viime kesänä. En tiiä vielä, minkä kukan tuohon lykkäis. Kunhan nyt vielä säät lämpenee niin sitten... Tämä kuppi on korkeudeltaan noin 12cm, siellä oli vielä isompikin malli, noin18 cm.

No juu, ja sitten tuli väännettyä yhdet oikeen turbopaksut sukat. Ikinä en ole 7 -numeroisilla puikoilla sukkaa tehnyt - mutta nyt tein. Langan vyötteen mukaan tehdään 9 -numeroisilla, jotka on kyllä jo aika halot.
Saa nähdä, miten näiden sukkien käy kun ovat 100-prosenttista villaa. Lämpimät kyllä, mutta kestävyys ei ole samaa luokkaa kun esim. 7-veljestä langassa. Ja nämä on kyllä sitten miesten kokoa, vaikka kuvasta vois päätellä lapsen sukiksi :) Sukkamallini väänteli jalkojaan vaikka miten päin ja tää oli ainut onnistunut kuva :)

Posliininmaalauksessakin on jotain valmistunut, pari oliivikuvioista juttua (pyöreä halkaisijaltaan 19 cm, ja kulmikas kooltaan 9 x 18 cm). Tuo pyöreä pitää kyllä vielä kerran maalata ja polttaa. Lisäksi hassu pistaasipähkinäkuvioinen pikkukippo (koko 9 x 9 cm).

1 kommentti:

  1. Ihanan pihasiilin löysit ja hauska kuppi, vai turbosukat teit ;-) ja kauniita posliinimaalauksia, olet sinä taitava.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!