maanantai 30. toukokuuta 2011

Leikellen

Nonnii, nyt on talossa uusi ruohonleikkuri!
Lauantaina leikkasin nurmikkoa ja leikkuri irtisanoi työsopimuksensa. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun oli yli puolet vielä leikkaamatta, kyllä sapetti.
Sunnuntaina sitten lähdettiin ruohonleikkurikauppaan heti kun kaupat aukesi. Onneksi tämä oli semmoinen malli, ettei sitä tarvinnut itse rakentaa miljoonasta palasta. Laatikosta pois, ajoaisa ylös, öljyä säiliöön, bensaa tankkiin ja menoksi. Nopsasti tuli loppunurmikko ajeltua :) Hyvältä tuntui uusi leikkuri. Leikkuuleveyttä on vähän enemmän kun vanhassa ja taitaa siinä tehoa olla muutenkin vähän enemmän.

Muutamia sukkiakin taas tullut väsättyä.

Ja pihalla mahoniat on parhaimmillaan.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle vehkeelle, kelpaa sitä nyt ajella:) Miten teilläpäin on nurmikko jo noin pitkää---ei täällä vielä---voikukkia näkyy kasvavan kun eilen mökkireissulla kävin jäteasemalla---kyllä oli pelto keltanen ja siinä pitäs jotain viljaa muka kasvaa??!!

    VastaaPoista
  2. Hilkka: No katsos kun me asutaan täällä ihan etelä-Suomessa :) Kaks kertaa olen jo leikannut nurmikon, kasvaa melkein silmissä... Ei tarttis tuota tahtia kasvella, olis tässä muutakin tekemistä. Voikukkaa meilläkin työntää jokapaikasta, olisitpa nähnyt tuon ns. nurmikon ennen leikkuuta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!