keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Hillityn hallittua

Terveisiä vaan Tallinnasta!
Eilen kävin sukulaisporukassa päiväristeilyllä. Ensimmäistä kertaa kävin kuulussa lankakaupassa, Karnaluks.
Huh, siis aivan huikee paikka. Voisin helposti viettää siellä koko päivän ihastellen ja hypistellen kaikkea. Aivan uskomattomat määrät lankoja, nappeja, nauhoja, vetoketjuja, helmiä..... kaikkee maan ja taivaan väliltä. Jos jotain ei sieltä löydy, niin luultavasti sitä ei sitten tarvitakaan.
 Pysyin sentään järjijssäni, ja tein hyvin hillityt ostokset, jotka ovat tässä kuvassa.
Eli kolme "hörhelöhuivilankaa" varmuuden vuoksi, ja sitten tuo viherkirjava (se on kyllä ihan akryyliä, mutta kun oli niin kaunis ja edullinen, niin lähes pakko oli se ostaa. Voihan sitä raidoiksi johonkin laittaa  :) Seli-seli.
 Voitteko kukaan kuvitella, että minä, siis minä lankahullu, ostin vain näin vähän?

* * * *
No sitten on vielä tämmöinen, jonka siskoni toi, oli bongannut Vantaalla Citymarketissa. Kivannäköistä kun siinä on reunassa nuo pampulat.

4 kommenttia:

 1. Oletko ihan varma ettei repun pohjalta löydy enempää lankoja ym. DDD Jännä tuo pampulajuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, miksi epäilet? Ei nyt kyllä löytynyt, olen katsonut kaikki salalokerotkin :) Ehkä seuraavalla kerralla tuonne mennessäni otan iiiison repun.... Siskoni on tehnyt tuosta pampulaisesta yhden röyhelöhuivin, näyttää kivalta.

   Poista
 2. Saapa nähdä, mitä ihanuuksia noista syntyykään, niin ovat kauniita lankoja kaikki. Ja saat piakkoin postia, kakkosluokassa, sillä menit sitten voittamaan arvonnan blogissani! Onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, minä voittanut? Jee! Kiitos! Odottelen innoissani!

   Poista

Kiitos kommentistasi!