tiistai 10. heinäkuuta 2012

Piipitys

Voi mikä piipitys yhdestä pöntöstä kuuluu aina kun emo käy luukulla.
Hirveä vilske on, ruokaa kannetaan kaiken aikaa. Varmaan ihan näinä päivinä pikkuset lähtee omille teilleen. Olen väijynyt kameran kanssa lähistöllä jo monta päivää, muttei oikeen kunnon kuvia ole tullut, nämä on toistaiseksi onnistuneimmat.Tuollaisia isoja vihreitä toukkia sinne kuskataan ahkerasti.Ja mitä ihmettä? Vatut on kypsyneet ihan salaa.
Otin heti maistiaiset. Toivottavasti ei tulis nyt kovia sateita, kun pitäis päästä kohta keräämään oikeen astian kanssa näitä herkkuja.


Ihan pian on tarvetta vauvakortille, tein sitten pari. Nämä ei ole mitenkään "värimerkittyjä" kun ei vielä tiedä kumpaa sukupuolta on vauva, jolle korttia tarvitaan. Nyt voin sitten valita näistä kumman tahansa - tai tehdä kolmannen :)
Aattelin, että leimaanpa suoraan tuohon nauhaan. Näytti ihan kivalta - vähän aikaa. Sitten se jotenkin levisi.... Harmittaa! Pitää vielä ehkä vaihtaa joku uusi nauha tuohon tilalle tai keksiä jotain ihan muuta.... ehdotuksia? Vai annanko olla tuommoinen suttu?2 kommenttia:

  1. Harmillisesti tuo muste levinnyt:( Muuten iloisen värikäs kortti! Ja sopii kyllä kummalle vaan!

    VastaaPoista
  2. Meillä on vatut vielä pieniä ja vihreitä... mutta ensimmäiset oman maan mansikat maistoin tänään, nam :)
    Ikävä juttu tuo teksti... itse ehkä leimaisin tekstin uudelleen paperiin/kartonkiin ja laittaisin sen tuohon päälle... jotenkin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!