sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tilauksesta vähän tavallisesta poikkeavat sukat

Menin sitten alkukesästä lupaamaan, että teen eräänlaiset hääsukat varustettuna hääparin nimikirjaimilla ja vihkimispäivämäärällä. Väri määräytyi hääkutsun ja juhlakoristelun mukaisesti. Ei ollut maailman helpoin homma löytää tuonväristä lankaa, mutta onneksi löytyi (ja kaikissa kuvissa eri värisenä kun kuvattu erilaisissa valaistuksissa... seli-seli)

Kyllä oli tuskaisa tuo kirjoitusvaihe. Tein harjoitustilkun ja siihen kokeilin erilaisilla tekniikoilla, mikään ei näyttänyt hyvältä. Purkasin ja ompelin, purkasin ja ompelin. Myös itse sukkaan jouduin vielä harjoittelemaan, purkamaan ja ompelemaan. Hermot oli mennä, mutta tässä nyt kuitenkin lopputulos. Vielä siinä mun mielestä on vähän huomauttamista, mutta en uskaltanut enää purkaa, etten pilaa koko juttua. 
Tilaaja kuitenkin oli tyytyväinen ja sehän se on pääasia :)


Pitihän ne jaloissakin kuvata, toinen mun jalassa, toinen mieheni jalassa :)


Tein sitten vielä ”kaupanpäälle” tuommoisen pussin, johon sukat voi sujauttaa eikä tarvii paketoida. Harjoitustilkkukin tuli siinä sitten hyödynnettynä.

Tässä vielä koko lasti :)

Kirjoituksen tekoon oli matkan varrella jo useitakin ideoita, joihin olisin jo saanut apujakin, mutta ei se sitten loppujen lopuksi toiminutkaan, joten näin ne sitten jouduin tekemään.

2 kommenttia:

 1. Kyllä on upeat ja tuo pussukka kruunaa kaiken;-DD

  Kysyppä sitten mieheltäsi ja tyttäreltä näkyikö siellä mäkiautokisassa tuota prinsessan näköistä sekä pinkkiä autoa!! Se hieno paloauto varmaan voitti koko kisan, oli tv:ssä;-DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja juu, kyllä näkyi, ja uutisissa myös näkyi, joka jo todettiinkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!