sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ostoksia ja kokeiluja puikoilla

Eilen vihdoin viimein sain käytyä Sinellissä törsäämässä viime jouluna saamani lahjakortin. Ei mitenkään viimehetkillä :), lahjakortti oli päivätty 23.12.2012. Näin pieni kasa, ja siihen se upposi lahjakortti (50 €) ja vielä vitosen verran omasta lompsasta päälle.
Teippiä, teippiä, lisää teippiä - sitä kuluu aina. Sitten vähän heijastinkalvoa ja heijastinnauhaa sekä värilajitelma aaltopahvia ja tuollaista säkkikangasta. Purnukoihin voi laittaa vaikka helmiä.
Kyseltiin taannoin, kudonko "joogasukkia"? En ollut koskaan kokeillut, mutta olihan niitäkin sitten kokeiltava. Tässä lopputulos. Toiveena oli lyhyellä varrella. Saas nähdä, ovatko yhtään sellaiset mitä toivottiin, täytyy viedä näytille.

EDIT: Näytille viety, testattu ja hyväksi havaittu, eli oli sellaiset kuin toivottiin.

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo"joogasukkia" ihana idea.
  Varmaan on juuri sitä mitä on ajateltu!

  VastaaPoista
 2. Aikas hieno pino, jotenkin silmään pistää nuo punaiset teipit...miksi juuri nuo??
  Tosi upea tuo joogasukka :-)) Löysitkö ohjeen jostain? Voisin tehdä itsellekin kun aina kuljen kotona paljain jaloin kesät, talvet :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo teipit on niiiiiiin hyviä. Pitää sellasessakin paikassa, jossa muut teipit ei pidä. Nyt kun oli lahjakortti, raaskin ostaa monta rullaa, 3 eri leveyttä :)
   Novitan sivuilta löytyi ohje, mutta sovelsin ja sävelsin sen mukaan (http://www.novita.fi/?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=93261)

   Poista
 3. Noista tarvikkeistahan saat tehtyä vaikka mitä.
  Hauskat sukat :)
  Oikein hyvää joulukuuta Maiju ♥

  VastaaPoista
 4. Kivat ostokset.
  Aika metkat sukat:D

  VastaaPoista
 5. Neulemalli lienee valepalmikkoa tai pitsipalmikkoa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!