sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulu oli ja meni...

Nopsaan meni joulukuu. Yhtäkkiä olikin jo jouluaatto.
Pojat päätti viettää tämän joulun keinussa. Niinpä jouduin askartelemaan niille keinun. Siinä ne on nyt keikkuneet jo reilun viikon.


Kortteja tuli askarreltua aikamoinen kasa taas tänäkin vuonna. Osa omaan käyttöön ja osa pyynnöstä muille.Facebookissa hurahdin sellaiseen jolukalenterisukkajuttuun mukaan. Oli kiva katsoa päivittäin "luukku", että minkälaista minäkin päivänä piti sukkaan tehdä. Aloitin vasta 10.12. mutta kirin kiinni ja sukka oli ajallaan valmis. Hiukan jouduin "säätämään", jätin varresta joitakin kerroksia pois, koska muuten olisi tullut liian pitkät. Teräosasta myös jouduin jättämään kuviokerroksia pois, koska muuten olisi tullut mallia Hessu Hopo :)
Sen verran kiva malli oli, että varmaan on pakko tehdä toiset. Niihin valitsen paremmat värit. Nämä on vaan otettu lankalaatikoska tyyliin mitä käteen sattui. Vähän tuli sellainen värioksennus, mutta ei ihan mahdoton yhdistelmä kai kuitenkaan?
Nyt on sukat jo kudottu loppuun asti ja päätelty ja koekäytetty. Tämä kuva on otettu 22.12.


Jouluaaton jälkiruuaksi kokeilin piparitiramisua, hyvää oli, voi tehdä toistekin.


3 kommenttia:

 1. Mukavia joulupuuhia olet tehnyt. Ihanat nuo sukat.

  Oiken mukavaa Joulun jatkoa sinulle.
  Minä vietän täällä pyjamapäivää.

  VastaaPoista
 2. Noissa sukissa oli aika väkertäminen.
  Joulu oli ja meni, niin vois sanoa, oli aika lyhyt, varsinkin jotka menevät töihin huomenna.

  VastaaPoista
 3. Tänne tulla tupsahdin kurkkimaan. Kiva oli taas tuo sinun kortti-idea, kiitos vaan! Ei nuo minun kirjoneulesukat ole noin upeita nurjalta...häpeän.
  Ja aivan ihgut nuo tontut.
  Hyvää alkanutta tätä vuotta:-))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!