tiistai 21. heinäkuuta 2009

Pari sangollista taas

Tänään säntäsin ennen kymmentä taas vaihteeksi vadelmapusikkoon. Huh, siellä oli ihan hirvittävän paljon taas kypsyneitä marjoja. Puolessatoista tunnissa tuli 5 litran sanko täyteen. Vielä ei voinut lopettaa, pakko hakea toinenkin sanko. Välillä yritti vähän sataa, tulin jo hetkeksi poiskin sieltä pusikosta. Kun sadekuuro oli ohi, sukelsin taas takaisin. Päivän saalis oli sitten yhteensä 10 litraa - ja vielä sinne jäi paljon paljon kypsiä :) Huomenna taas jatkamaan.

3 kommenttia:

 1. Herrrkullisen näköisiä vattuja :D Meillä täällä pohjoisemmassa vasta odotellaan kypsymistä, mutta näyttää tulevan hyvä sato jälleen. Aurinkoisia poimintailmoja!

  VastaaPoista
 2. Sinulla hyvät puskat, tulee ihan ikävä entistä asuntoamme kun siinä kasvoi sadevesiojan vieressä hyvä vadelmapehko, ai että silloin tuli pomittua muutama vadelma.

  VastaaPoista
 3. -maiju- ite22.7.2009 14.39

  Tarja: täälläkin villit vadelmat kypsyy paljon myöhemmin. Meilläkin on tuolla puskissa jokunen villi ja ne on kaikki vielä ihan raakoja.

  tia: Puskaa riittää, aiemmin sitä oli vielä paljon enemmänkin. Siihen on raivattu kasvimaa, josta revin kaikki vadelmat pois. Lisäksi toisesta päästä revin kaikki kitukasvuiset pois ja tilalle tuli kukkapenkkiä ja nurmikkoa. Vadelma on kyllä paras marja kaikista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!