sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kesälläkin suihkii puikot

Niin, mulla suihkii tosiaan puikot kesälläkin. Toukokuussa tuli tehtyä aika monta paria, niistä nämä siniraitaiset (Novitan Raita -lanka) jäi kuvaamatta silloin kun ei sopivajalkaisella miehelläni muka ollut aikaa istuutua sukkamalliksi :) Mutta tänään sain hetkeksi pysähtymään ja tässä ne nyt sitten on.


Siinä juuri ennen kuvaussessiota piipahti meillä pitkästä aikaa pitkäkorvainen ystävämme Väiski. Ensin tutkaili uskaltaako tulla. Heti kun vähän tuosta liikahdin, niin Väiski lähti.
Nämä toiset sukat on tehty Marttojen mallilla ja sopivajalkainen oli nytkin niin kiireinen, etten ehtinyt sukkia edes päätellä - muuten olis voineet jäädä kuvaamatta :)


Kun oli saatu toisetkin sukat kuvattua, niin Väiski tuli takaisin ja sain vähän paremman kuvan.Laittelin vähän kaunistusta pihalle, vesisankoon kukkia :)

Tuossa päivän päätteeksi ennen sisälletuloa kävin vielä tarkastamassa kasvimaan ja tältä siellä näyttää. Joku vois tulla kitkemään rikkaruohot :)Ja rappusilla vihonviimeinen kuva tältä päivältä, pieniä tomaatin alkuja.

4 kommenttia:

 1. Ihailen tasaista neulejälkeäsi! Että joku osaa ja jaksaa neuloa sukkia on minulle ihan ihmetyksen paikka.

  Raikkaat värit ensimmäisessä ja asialliset toisessa parissa.

  Onneksi sait mannekiinin pysähtymään :)

  VastaaPoista
 2. Ihania villasukkia - raitaiset villikset on parhaita! <3

  Komea on Väiskikin, meidän pihalla liikuskelee kettu, pitäisikin yrittää saada siitä joskus kuva... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana puutarha...minullakin on=O)¨
  Kiitos kun tulit lukijakseni!

  VastaaPoista
 4. -maiju- ite5.7.2010 11.22

  Loreal Blondi: Kiitos! Mulla se on nykyisin ihan vakiintunut tapa, että sukkia tulee. Nyt kesällä vähän hitaampaan tahtiin kylläkin.
  Milla: Kiitos, raitaset ne olla pitää!
  Viipula: Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!