maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kalajoella.... sukkasillaan :)

Vihdoin viimein sain väsättyä nämä Kalajoki-sukat. Sain ohjeen suomennettuna joskus jo keväällä, mutta nyt vasta sain aikaseksi tehdä nämä. Aina oli jotain selityksiä, piti äkkiä alottaa jotkut sukat telkkaria katsellessa, eli piti tehdä "perussukat". Nämä oli sen verran haasteelliset, että piti koko ajan tarkkailla mallikaaviota. Toisen sukan jouduin purkamaan melkein kantapäähän saakka, kun olin jotain möhlinyt ja siitä tulikin ihan eri kokoinen. Mutta nyt, nyt ne ovat samankokoiset. Sen verran kiva malli, eikä sittenkään kovin vaikea, että takuuvarmasti teen joskus vielä tällä mallilla. Hassut, kun tehtiin vain neljällä puikolla, silmukat siis kolmella ja yhdellä kudottiin.

4 kommenttia:

 1. Upeat sukat! Mie en jaksa väkertää sukkiin mitn ylimäärästä! Ihan perus malli riittää miulle, kärsivällisyyttä kun ei oo kukaan jakanu siinä asiassa tänne päin ;)

  VastaaPoista
 2. Veikeät jalan lämmittäjät:) Mulla on kaikki kutomiset ja virkkaukset ihan jäissä, kortteilu onneksi näin helteilläkin kiinnostaa...jonkin verran:)
  Yläpuolella oleva avain uuteen kotiin on magee; kekseliäästi olet sen toteuttanut ja wau, missä koossa! Sorry, kun näin samaan postaukseen kommentoin molempia, mutta seli,seli, kun täällä mökillä mokkula on sikahidas.

  VastaaPoista
 3. -maiju- ite30.7.2010 23.44

  Katukettu: Mullakin yleensä vaan perussukkia, mut joskus tulee halu tehdä jotain erilaista.
  Maaret: Joo, aika kivat niistä tuli. Ei mitään soreja, ymmärrän kyl mokkulan hitaudet. Ja se avain on varmaan noin 20-senttinen :)

  VastaaPoista
 4. Jätän jäläkeni tänne(kin). Oon aina tasasen epätasaseen käyny blogissasi vain en oo pahemnmin jäläkii jättännä.
  Sinulla on mahottoman nättiä käsitöitä ja vaikka mitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!