perjantai 19. elokuuta 2011

Leilan haasteet

Leilalla on taas monta haastetta menossa!

Ensimmäisenä osallistun elokuun  ATC-haasteeseen "Enkelit".
Mulla tässä kyllä vaan yksi enkeli, mutta josko se riittäisi?

Leilan erikooset # 6, "Kuro tai virkkaa jotaki" ja murteella pitäis kertoo asiansa.
Mulla ei mitään murretta varsinaisesti ole, joten minä vaan sitten kudoin tämmöistä sukkaa. Otin kuvan aamulla ja illalla sain tuon toisenkin valmiiksi. Lanka on Novitan ja malli helppo :)

Ja sitten vielä Leilan haaste # 169  "Mustaa, valkoista ja oma värivalinta"
Oma valinta näyttää olevan siis vihreä - ihan vähän punaistakin, muttei varmaan haittaa ketään?

10 kommenttia:

 1. Mitenkään aliarvioimatta noita kortteja---tiedäthän että upeita oivat---mutta tartuin tuohon sukan kuvioon....niin kaunista:))))

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihanuuksia oot kuule teheny!! Kortit on niin maharottoman kivoja ja kauniita, mutta nua sukat on sitte niin hianot ja mukavan kuvaaset. Yritän ottaa mallia mutten näje kunnolla kuinka oot ne tikunnu, hianot jokatapaukses.
  Mukavaa ku Maiju tulit mukaha haasteehi ja onnia arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kaikki työsi. Nuo sukat on tosiaankin hienon näköiset.

  VastaaPoista
 4. -maiju- ite20.8.2011 9.23

  Hei teille Hilkka, Leila ja Armiida: Sukkien malli on maailman yksinkertaisin. Kaksi kerrosta neulotaan 2 o ja 2 n. Seuraavat kaksi kerrosta pelkkää oikeaa ja sitten taas kaksi seuraavaa 2 o ja 2 n. Näin jatketaan ja nättiä tulee. Kannattaa tehdä yksivärisestä langasta, kirjavassa menee "hukkaan" kun ei oikein erotu.

  VastaaPoista
 5. Komiat on sukat! Hyvä notta malli on nuon yksinkertaanen. Tairan sitä ittekki kokeella, kun vain eherin täs syksyn mittahan ottaa kurinvartahat käteheni ;)
  Ja sopevia on kortitki!

  VastaaPoista
 6. Kaunis enkelikortti ja hauska tuon toisen kortin taustapapru. Ihanan värinen lanka ja kiva kuvio sukissa.
  Aika mennä huristaa että kyllä kohta villasukilla on käyttöä, vaikka yritän mökillä vielä sinnitellä avojaloin, ulkonakin, tekee jalkapohjille hyvää.

  VastaaPoista
 7. -maiju- ite21.8.2011 10.23

  tia: Hih, voin kuvitella sinun tykkäävän tuosta taustapaprusta :) Nyt on pitsikuvioiset sukat puikoilla. Joskus tarvii kesälläkin villasukkia, tänä kesä ei juurikaan.

  VastaaPoista
 8. Onpas hyvän näköisiä vastineita Leilan haasteisiin! Enkelikortti on niin kaunis, sukat ovat hienot oli sitten kuinka helppo malli tahansa ja tuo mustavalkoinen kortti- ihana!

  VastaaPoista
 9. Oijoi, tuota sukan kuvioa minäkin ihailin :) Helppo malli ja tosi nätti! Laitanpas korvantaakse, jos vaikka joskus ehtisin kokeilemaan!

  VastaaPoista
 10. Jännittävä kortti ja kiva idea siinä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!