lauantai 17. syyskuuta 2011

Monivaiheista

Tänään olikin oikein monivaiheinen päivä.
Aamupäivällä käytiin kauppareissulla "ohimennen" Lauttasaaressa, Hanasaaressa ja Otaniemessä. Käytiin vaan ihastelemassa (ja tietty kuvaamassa) Länsimetron työmaa-aitoja. Hyvä, että niihin on pyydetty taiteilijoita tekemään kuvitus, ettei ole pelkkää oranssia aitaa, jonka tuota pikaa jotkut hullut sotkisivat kaikenlaisilla nimikirjainatöhryillä.
Kyllä minä ainakin mieluummin katselen tällaisia maalauksia kuin pelkkiä tylsiä aitoja.
No joo, on tuossa joukossa yhden tutunkin taiteilijan tuotosta :) ja siksi sinne oikeestaan mentiinkin, pakko oli päästä katsomaan livenä, kuvan vaan olin nähnyt.
Nämä Lauttasaaressa:

Nämä Hanasaaressa:
 Ja nämä Otaniemessä:

Kauppa- ja kuvailureissulta tultua mua odotti myös maalausurakka. Piti sitten maalata yks auto (Heidille romuralliin). Aikaa meni tuntitolkulla, kun ensin piti piirretyn sabluunan kanssa saada kuvat auton molempiin kylkiin, nokkapellille, peräpellille ja vielä katollekin. Eikä se valmiiksi edes tullut vielä. Josko huomenissa jatkais ääriviivauksilla sun muilla hienosäädöillä. Jostain pitää vielä käydä hakemassa vähän kontaktimuovia lisärekvisiittaa varten.
Kuva valmiista autosta tulee nähtäville reilun viikon päästä (vasta kisan jälkeen).

Ja kun maalamisen makuun olin päässyt, maalasin sitten vielä posliiniakin.
 Näistäkin valmis tuotos tulee nähtäville joskus (kunhan ensin valmistuukin).

Jossain välissä pyöräytin koneellisen pyykkiä, vein ulos kuivumaan. Sitten piti kiireellä kuitenkin viedä sisälle, kun tuli pikku sadekuuro.
Imuroin huushollin, kun en enää jaksanut katsella jaloissa pyöriviä villakoiria. Siinä samalla tehopuhdistin tietsikkapöydän tulostinhyllyn. Tulostin nimittäin irtisanoutui keskiviikkona - vai olisko ollut torstaina?
Vein vanhan tulostimen odottamaan romuttamolle pääsyä ja laittelin uuden paikoilleen. Sen asennnus ei sit ollutkaan ihan maailman helpoin juttu. Loppujen lopuksi se kuitenkin oli ihan helppo, kun vaan olisin ymmärtänyt avata yhden aika tärkeen luukun siitä rakkineesta :) Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Tulostin toimii ja se on pääasia.

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä taideteoksia:))) Ja mä niin sitä autoa odotin!!!
    Terkut Masalasta---oli aivan ihanaa:)))

    VastaaPoista
  2. Ei mitään tuhruja vaan hienoja taideteoksia. On sinullakin ollut taiteellista urakkaa ;-)
    Minä sain pyykit kuivaksi ulkona, ihana tuoksu ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!