tiistai 14. helmikuuta 2012

Lauran korttihaaste # 22

Joku vanha kengännauha löytyi. Ei mitään aavistustakaan, miksi semmonen oli nauhalaatikossani, eikä tietoa mistä kengästä se on, mutta vanha sen täytyy olla. Vääntelin sitä vähän aikaa ja siitä tuli tuommonen. Liimasin sen vaan suoraan korttipohjaan. Mustan nauhan sisäpuolinen kiiltävä nauha tai nyöri tai mikä lieneekään, on yhdestä kirppikseltä ostetusta korusta. Koru on purettu tuunattavaksi ja tuo siitä jäi. Vääntelin ne samaan malliin ja liimasin joukkoon. Päälle sitten pari stanssattua kukkaa ja osittain alle muutama leimattu ja väritetty lehti, reunaan tussilla "ompeleita". Aika omituinen kyhäelmä siitä tuli, mutta eipä mennyt paljon aikaakaan :)

* * * *
Ostin joskus kauan sitten Lidlistä jotain keinokuitulankaa jättikerän (400 g). 
 Nyt ajattelin, että kai siitäkin jotain pitää tehdä.
 Kuvittelin, ettei tästä tule mitään selkeitä raitoja kun tältä näyttää
... vaan toisin kävi. Raitaa tuli erittäinkin selvästi.
Piti sitten vähän sovitella toista alotellessa, että tulee samanlaiset ja sovittelu onnistui täydellisesti. Ja oikeesti sukat on kyllä ihan samanväriset, vaikka tässä kuvassa näyttäiskin toinen vaaleammalta.
Kivan tuntuista kutoa ja pehmoinen jalassa. Koska villaa ei ole yhtään, ei kutita paljaassakaan jalassa. Siispä niistä tulikin hyvät "kesävillikset", minä kun tykkään tallustaa kesälläkin villasukissa :)

9 kommenttia:

 1. Musta nauha sopii tosi hyvin tuohon korttiin. Kaunis kortti :) Ja kauniit on nuo sukatkin, ei tosiaankaan näytä tuo kerä raitalangalta.

  VastaaPoista
 2. Tuo kortti on tosi kiva!! Ja sukat tosi ihanan väriset!

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska idea käyttää kengännauhaa tuolla tavalla. Kiva kortti!

  Sukat ovat suloiset :)

  VastaaPoista
 4. Tosi luovasti koottu kortti ja oikein toimiva! Oletkin nähnyt vaivaa saadaksesi sukista samannäköiset, langan värisävyt ovat herkulliset. Kiitos osallistumisestasi Lauran korttihaasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän upea tuo kukka! Ja idea mahtava. Sukkien värikin upea, jota en olekkaan aiemmin edes nähnyt. Kauniita juttuja.

  VastaaPoista
 6. Kortistahan tuli tosi kiva eikä mitenkään omituinen! Mahtava idea :) Sukatkin ovat oikein hienot :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää tuo sinun korttisi, eikä miltään "kyhäelmältä". Minulla on aivan samanlainen ja samasta paikasta ostettu kerä odottamassa. Nätit raidat siitä sukkiin muodostuu.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanasta postista. Nyt hieman kiireitä, mutta laittelen blogiini kiitokset ja kuvat sitten kun kerkiin. :) Ja onnea myös arvontaan. :)

  VastaaPoista
 9. Kortti on hieno ja sukat ihanan lämpöisen näköiset :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!