sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Villasukkavillitys

Mulla on kyllä nyt helmikuussa varsinainen villasukkavillitys vissiinkin.
Kuukausi ei ole vielä edes lopussa ja olen jo saanut valmiiksi yhdeksät sukat, yhden pipon ja kaksi frilla-huivia. Aika hurjaa eiks vaan? Teen sentään lumitöitäkin välillä ja käyn vielä töissäkin siinä sivussa :) Tosin täytyy myöntää, että monesti tuntuu, että työ haittaa harrastuksia....
 Vasemmalla Jussi-langasta kirpparilta bongattu malli, keskellä kahdet vihreäkirjavat samalla helpolla mallilla kun aiemmassa postuksessa keltaiset, lanka 7 Veljestä ja Peippoa. Oikealla vielä yhdet mustat, ihan perussukat, lanka 7 Veljestä. Heidi on kuulemma pari vuotta sitten tilannut - vähän on niillä ollut pitkä toimitusaika, eikä tilaaja tiedä niistä vieläkään mitään.


Tämä malli siis bongattu kirppikseltä. Helppoa kuin heinänteko ja silti tulee ihan erilainen kun ihan perussukaa. Tätä tulen myös käyttämään toistekin.

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniita sukkia on ja niin ihanat maanläheiset värit:)

  VastaaPoista
 2. Ahkera nainen olet, täytyy sanoa :)
  Kiva tosiaan toi kirppikseltä bongaamasi malli. Kunhan inspis (lue kesä) koettaa, täytyykin näitä mökillä kokeilla kutoa.

  VastaaPoista
 3. On sinulle puikot viuhuneet, hienoa ja kivoja lämpimiä sukkia on tullut. Juu, lumitöitä on joutunut tekemään, tänään ihana aurinkoinen päivä.

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen määrä sukkia! Tuota kirppismallia ei ihan heti uskoisi helpoksi. Hyvältä se kyllä näyttää.

  VastaaPoista
 5. Jaa alimmainen olikin se kirppismalli :) Kyllä minä tämän uskon helpoksi, vaan se toinen ei taida olla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!