perjantai 7. toukokuuta 2010

Taas lankaa - ihan kun sitä ei vielä yhtään olis

Voi kamaluus! Eksyin taas vaihteeksi yhteen lankakauppaan - ihan ennestään tuntemattomaan - ja niinhän siinä kävi, etten ostoksitta ulos päässy. Yhdeksän kerää sieltä taas mukaan lähti, alhaalla keskellä olevat Smartit on ostettu eilen toisesta paikasta.
Kyllä näistä taas jotain kivaa saa väsättyä, vai mitä?4 kommenttia:

 1. Kiitos kommenteistasi! Niitä on aina mukava lukea! Ja kiitos myös vinkistäsi. Tosin Jyväskylässä ei ole Sinellin myymälää, mutta eiköhän sitä jostain kaupasta löydy -ainakin jonkinlaista kaksipuolista teippiä.

  Kivan värisiä lankoja oot ostanut. Olispa itelläkin taitoa taikoa langasta kokonaisuuksia..

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä katsomassa niitä Sinellin sivuja. Siellä en ole vieraillutkaan -enkä tosin missään muussakaan askartelunettikaupassa.

  Erityisesti tykkään käyttää tuohea sellaisena vähän isompana levynä kortissa esim. taustalla. Pitääpä ottaa kuva ja laittaa sulle nähtäväksi, jos kiinnostaa.

  Kerran tein muuten myös ihan paksusta kaarnasta kortin. Siis et siitä tuli se korttipohja ja liimasin siihen vaan kopiopaperipalan, missä teksti oli kirjoitettu. Se oli sellainen ihana kulunut kaarnan pala, minkä vesi oli muokannut osittain ihanan sileäksi. Siis juuri sen taustapuolen, mihin sen kirjoituksen laitoin. Ja sinä "kuvapuolena" oli sit se varsinainen kaarnapuoli, mikä oli musta tosi luonnonkaunis ihan itsessään. Oliskohan mulla kuvaa siitä -nyt en ole varma, muistinko ottaa ennen antamista.

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä pääse kivojen juttujen ohi pakko ostaa, kuten me äsken miehen kanssa totesimme tultuamme kirppikseltä ;-)

  VastaaPoista
 4. Outi: Kiitos itsellesi. Ainahan sitä vinkkejä annetaan, jos osataan. Hienoja ne sun tuohikortit.
  tia: Vai kirppiksellä olet taas ollut. Odottelen sitten kuvia saaliista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!