torstai 8. heinäkuuta 2010

Potilaita parvekkeella

Töissä kävi eilen pari onnettomuutta. Kun on nämä helteet, niin ovi parvekkeelle oli auki. Sieltäpä sitten lehahti sisälle talitintti. Hädissään lenteli aulassa edestakaisin ja lopulta mätkähti päin ikkunaa - lähes pökertyneenä putosi maahan. Vietiin se sitten varovasti sinne parvekkeelle virkoamaan. Siinä se kyyhötti hievahtamatta toinen siipi levällään ja toinen "normaalisti", nokka aluksi auki.



Vein siihen sitten vesiastian, josko vaikka vähän sitä maistaisi. Otin muutaman valokuvan ja mentiin kaikki sisälle pois häiritsemästä. Välillä kävin ovella kurkkimassa, vieläkö siellä ollaan hengissä. Lähdin sitten ruokatunnille ja takaisintullessa se oli sitten jo häipynyt.



Mutta mutta! Sittenpä siellä oli seuraava potilas. Se oli lentänyt parvekkeen kohdalla työskentelevän työkaverin huoneen ikkunaan ja pudonnut pökertyneenä maahan. Kävin sitäkin sitten kuvaamassa. Se oli hyvin pieni, en tunnistanut mikä lintu on kyseessä, mutta sain tänään tialta tiedon, että olisi myös joku tintti.



Siltä oli tullut vertakin jostain kohdasta kun oli maassa vieressä, voi pikkuista. Vein samaisen vesikipon sitten siihen pikkuisen eteen. No, jossain vaiheessa sekin oli sitten häipynyt, eli loppu hyvin kaikki hyvin. Potilaat olivat toipuneet ja häipyneet, eivätkä sitten pahemmin loukkaantuneet.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!