maanantai 25. lokakuuta 2010

Monta haastetta yhdellä iskulla

Nyt on taas kasaantunut monta haastekorttia, eikä ole ollut aikaa niitä tänne laittaa. Laitampa useamman nyt kerralla.

Tällä ensimmäisellä osallistun P*skarteluhaasteeseen # 62, jonka aiheena oli bingo.
Rivini: vihreä - nauha - nappi.
Leikkasin kuplamuovista tuommoisen kranssimuotin ja leimasin vihreellä ja embossasin. Sen jälkeen punaisella leimavärillä painelin punasia pampuloita, joiden päälle glossya. Sitten kun glossy oli kuivunut, niin vähän vihreellä chalksilla hipsuilin kranssia, ettei ollu ihan valkonen pohja (ei kyllä kuvassa erotu mikään vihreä siinä). Ja vielä lopuks vähän kimalleliimaa.Vähän on rumasti leikattu, mutta aion hiukan ehkä kehitellä tuota - jos vaikka muutaman lisää. Niin ja tuo vihreä kiekura, se on kyllä nappi - ainakin se oli Sinellin nappipussissa. Ja tuo nauhakin on vihreävalkoinen, vaikka näyttää ihan hassun väriseltä.Tällä seuraavalla osallistun Leilan haasteeseen # 144  - mustaa ja turkoosia.
Tekstilappu näköjään näyttään ihan vinolta - ei se livenä kyllä ole vinossa (harvinaista kyllä).
Käytin tähän tuota Lidlin ihastuttavaaa paperia, joka ei paljon koristusta kaipaa, vain tuon perhosen laitoin lentelemään ja tällä kertaa jopa tekstinkin :)Ja tällä viimeisellä osallistun Joulukorttitalkoisiin.
Luonnoksen mukaisesti tehty tämä. Kulmissa kolmiot on jostain vanhasta säilyttämästäni mainoksesta (mitään ei kannata heittää pois :) )4 kommenttia:

 1. Oi miten ovatkin upeita kaikki:))Mun kesällä valmiiksi tekemät kuplaväritykset ovat viel käyttämättä:( Ihanaa tuo Lidlin paperi!
  Samoin hienot nuo mainospaprut---arvaa vaan kellä on taas pino uusia joulukorttimainos-
  lehtisiä? Ai...niillähän vois paikkailla virheitä!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun osallistuit! Oletpa ollut ahkera! Monta upeaa korttia samassa postauksessa. Linkitän korttisi tuonne haasteblogiin.

  VastaaPoista
 3. Olet ollut ahkera ja paljon kortteja valmistunut. Tuo tanttateksti on vallan mainio.

  VastaaPoista
 4. Kaikki kortit niin kauniita ja tykkään myös tuosta tanttarunosta! Ihania materiaaleja olet käyttänyt kaikssa korteissa.
  Kiitos Maiju kun olet mukana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!