perjantai 8. lokakuuta 2010

P*skarteluhaaste # 60

Luonnoksen mukaan - tämmöinen tulla tupsahti.
Silppulaatikkoa kaivelin. Sieltä paperit. Tuo kuvakin muuten tupsahti jonkun laatikon pohjalta, on ihan ensimmäisiä värityksiäni - ja sen se on näkönenkin.... apuva! Läväytin sen sitten kuitenkin tähän, kun sopi ehkä muihin väreihin.6 kommenttia:

 1. Tämä on ihan kiva, hauska Penny Blackin tyttö.
  Hieno efekti tuokin ilman pohjapaperia;-))m

  VastaaPoista
 2. Tämähän on hieno, samoin myös väritys:)) Näkisitpä mun ekat väritykset---pakko heittää roskikseen...niitä on vielä jossain mapissa!!

  VastaaPoista
 3. Pidän näistä kuvista paljon ja tähän se sopii vallan mainiosti, olet sinä ahkeroinut, kaikenlaista saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Hienoja nämä sinun kortit, tämäkin on niin ihana, jotenkin "raikas" ei liikaa mitään.

  VastaaPoista
 5. -maiju- ite11.10.2010 13.30

  Mervi: Voi apua, olen taas vähän sössinyt... Ulkomuistista tein ja olen sitten unohtanut koko taustapaperin :) Nolottaa!

  Hilkka: Hei, mitään ensimmäisiään ei saa heittää pois! Mullakin on yks ihan hirvittävä posliinilautanen (ensimmäiseni)- suunnittelin sen linkoovani pois, mutta mies ja tytär kielsi. Nyt se on mulla töissä, syön siitä eväsruokia ja kauhistelen sitä joka kerta :)

  tia: Minäkin tykkään tuosta kuvasta, taitaa olla pari vielä varastossa.

  Anja: Kiitos, en tykkää laittaa "liikaa" tavaraa.

  VastaaPoista
 6. Ei ollut tarkoitus huomautella mitään, tarkoitin että ihan hyvältä näyttää, en ajatellut että se pitää olla se pohjapaperikin, ei tää nyt niin vakavaa ole, pääasia on hieno kortti,-))m

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!