sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Villasukkaa, voittoo, tuikkuu, pussii....

Eipä ole muutamaan päivään tullut mitään tänne kirjoiteltua. Laitanpa nyt taas kertaheitolla pläjäyksen kaikkea sekulia.

Jämälankasukkia on taas valmistunut kaksi paria.

Kävin availemassa Taika-lehden joulukalenteria ja luukussa 4 oli arvonta, jossa voittona Fiskarsin kuvioleikkuri. Mulla kävi tuuri ja voitin sen. Perjantaina se oli tullut postiin ja kävin heti paikalla hakemassa. Onneksi oli erilainen, kuin mitä mulla jo on :)

Piti sitten tämänmallistakin tuikkukorttia kokeilla. Melko tylsän näköinen tästä tuli, ei ollut enää yhtään mielikuvitusta joulukorttien tekemisen jälkeen jäljellä. Mutta tulipa kokeiltua. Ensi vuonna vois tehdä lisää - jos huvittaa.


Ja sitten vielä muutama näitä karkkipussijuttuja. Jos vaikka kehtais viedä jollekin mennessään - jos siis ylipäätään menee minnekään.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut voitosta--varmaan ihanaa voittaa yllättäin jostain--!!
    Ihania lämpöisen näköisiä pehmeitä sukkia-
    niimpä-kyllä nyt kohta alkaa joulukorteista saada jo ihan tarpeekseen tälle joululle--noo-enää viikko ja takana on--sitten kevättä kohti--

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta. Ihan hyvähän tuosta tuikkukortista tuli, ei kaikki tykkää kovin värikkäistä. Minullakin on jo muhimassa aiheita ensi vuoden joulukorteiksi, kuten oli vuosi sitten.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!