lauantai 11. joulukuuta 2010

Matkalla myyjäisiin

Saas nähdä, onko yhtään tuottoisampi reissu kun taannoin syksyllä eräs kirpputorireissu :) Toivottavasti. Myyjäiset on tänään ja huomenna Koivukylän kirjastolla

Perjantain uurastin urakalla valmiiksi kaikkea keskeneräistä, otin oikeen lomapäivän, kun aika ei olisi millään muuten rittänyt kaikkeen. Ompelin essuja, pussitin kortteja ym. - kyllä riitti puuhaa koko päiväksi.

Kuvassa osa essuista, vielä päättelemättä ja silittämättä. Kaikenkaikkiaan essuja on 13 kpl.

Tämmöisiä tuli sitten niistä aiemmin maalaamistani saviruukuista, joihin vihjeitä kyselin. Vihje löytyi sitten pari viikkoa sitten yksistä myyjäisistä.

Siellä on sisällä verkossa oleva talipallo. Pikkulinnut osaa tulla siitä ottamaan, mutta harakat ja varikset eivät pääse käsiksi. Tosin kyllä meillä näyttää pikkulinnutkin enemmän tykkäävän perinteisemmistä paikoista syödä, mutta olen nähnyt tuommoisessakin tintin käyneen. En tajunnut tämmöistä kuvaa ottaa ennenkuin olin jo pakannut, kiiltelee vähän, mutta kyllähän tuosta idea käy selville.

3 kommenttia:

 1. On sinullakin kiirettä pitänyt, toivottavasti ostavat asiakkaat ovat liikkeellä. Minulla vielä 8 kpl 3-D joulukorttia valmistettava maanantaiksi, sitten helpottaa joulukortteilun puolella, kukkakorttien laatikko ammottaa tyhjyyttä ;-)

  VastaaPoista
 2. Aika kiva idea nuo ruukut ja talipallo:)
  Hienoja on essutkin, jo on ihme jos ei kelleen kelpaa!! Tsemppiä kuitenkin huomiselle:):)

  VastaaPoista
 3. tia ja Hilkka: Ihme jengiä siellä kävi. Ihastelivat, hypistelivät (=sekoittivat), kyselivät... "ai ne on noin hintavia"..... ja menivät pois. Pitäis varmaan sukatkin myydä alle langan hinnan! Ja pöh, kannan sitten sunnuntaina lähes koko lastin pois :( Essuja ei kukaan kysynyt - eikä niitä talipallojuttuja. Kortteja joku mylläsi, sanoi sitten jo ostaneensa kaikki joulukortit. Että semmoset myyjäiset :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!