tiistai 14. syyskuuta 2010

Torielämää

Hehee, mentiin siskoni kanssa eilen torille myymään (?) villasukkia, siililapasia, tavallisia lapasia, kaulahuiveja ja lisäksi pieni määrä kirppistavaraa. Pöytäpaikka ei maksanut mitään. Meillä oli kaksi pöytää varattuna.
Eipä ollut kaksinen päivä myynnin suhteen, mutta muuten oli kyllä mukavaa. Näytti siltä, että myyjät pääosin seurustelivat keskenään, mutta kauppa ei näyttänyt kovin hyvin kenelläkään käyvän. Porukkaa kyllä risteili, hypistelijöitä ja ihastelijoita riitti, mutta mitään eivät ostaneet :(

Kehuista paras oli varmaan, kun eräs rouva tuli sanomaan, että meillä on kaunein toripöytä mitä hän on koskaan
nähnyt :)

Tässä näytteitä meidän kauniista pöydistämme!

Ensin kokonäkymä pöydistä
Ja oikealta vasemmalle hiukan lähempää
Taitaa olla menossa jotkut siilien kokoontumisajot...
Kaikki nämä ihanat siililapaset on siis siskoni tekemiä. Katsokaa nyt, eikö olekin melko vastustamattomia? Kokoja löytyy vauvasta aikuiseen.Nuo hassut viiksekkäät on kaulahuiveja, myöskin siskoni tekemiä.
 

Sukat on sitten mun reviiriä.Tässä taisi kuitenkin olla kiinnostunein asiakkaamme....


... mutta hyvä, kun edes jollain kiinnostusta riitti. Tämä tutki useammankin tuotteen perusteellisesti :)


Minulla päivän saldo oli pyöreä nolla ja siskoni sai kaupaksi kolmet lapaset. Köyhää porukkaa.... tai oikeammin väärä paikka. No, onneksi paikka oli ilmainen ja päivä kului nopsaan hyvässä ja lämpimässä säässä rupatellen asiakkaiden ja muiden myyjien kanssa puutaheinää, kahvia hörppien ja evästä syöden :)
"Ohjelmaa" järjestivät paikkakunnan "korkin päälle astuneet", eivät häirinneet vaikka välillä yksi vähän melusikin. Poliisikin kävi paikalla kääntymässä jne. Hyvin ruskettuneita miehiä valkoisissa "hameissaan" kuljeskeli patja kainalossa ym. ym. erikoista :)

Samassa paikassa, mutta sisätiloissa, on kuulemma jossain vaiheessa joulumyyjäiset, yritetään silloin uudelleen - toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Mutta siis kaikenkaikkiaan: HAUSKA PÄIVÄ!

7 kommenttia:

 1. Voi mä olen aina halunnut siililapaset itselleni ;)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ole ollut ahkera, paljon kauniita käsitöitä. On se hassua kun ihmiset ei arvosta käsityötä ja katsovat kalliiksi. Laita myyntipöytä toiseen paikkaan, vaikka joulumarkkinoille tai kätevän messuille, silloin luulisi kauppa käyvän paremmin. Minäkin teen parhaillaan käsitöitä, laitan blogiini kun saan valmiiksi. Mukavaa syksyn aikaa!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania neulomuksia!!! Minäkin ihastuin noihin siililapasiin:) Sukkasihan ovat todella kauniita myös...siis ei kukaan ymmärrä hyvän päälle!!

  VastaaPoista
 4. Nämähän olivat harjoitukset, seuraavalla kerralla on kylmempää niin varmaan kauppakin käy. On teillä ollut mahtavasti hienoja käsitöitä.

  VastaaPoista
 5. -maiju- ite15.9.2010 8.48

  maiju: Laitoinkin sähköpostia, palataan :)

  Sisko: Mun sisko on vielä paljon ahkerampi, suurin osahan oli hänen tekemiään. Mutta kyllä mullakin puikot suihkii aina jos telkkaria katson.

  Hilkka: Laitan sullekin kohta sähköpostia :) Näin se vaan on, monet ei ymmärrä hyvän päälle...

  tia: Hyvät harjoitukset, ainakin hauskaa meillä oli. Jos vaan saadaan pöytä sinne joulumyyjäisiin, niin luulis kyllä siellä jotain menevän kaupaksikin.

  VastaaPoista
 6. Vastavierailulle tulin. Kivat sukat siittä raitalangasta näkkyy tulevan, kiitos ku vinkkasit että täälä on valamiiit sukat siittä langasta. Harmi ku nuilla toreilla ym. ei oikeen kauppa käy. Vissiin ihimiset pittää kalliina tai jotaki. Pitäs puoli-ilimaseks kaikki antaa. Menneehän niihin lankoihinki rahhaa ja sitte työlle pittää jotaki laskia. Mutta samaa aattelen ku Sisko että joulumarkkinoilla vois olla paremmat mahollisuuet. Pääasia että teillä oli mukavaa. :)

  VastaaPoista
 7. Harmi tosiaankin, että käsityötä ei arvosteta, vaikka muuta ihmiset yleensä puhuvatkin. Vaikka lankojen hinnalla sukkaparin myisi, niin useimmat päivittelevät, huh, onpa kallista. Työpalkkaa nyt ei voi ollenkaan edes ajatella pyytävänsä. Mä olenkin tehnyt periaatepäätöksen, että sukat teen lahjoiksi, enkä edes yritä myydä. Näin ainakin säästyy itse pahalta mieleltä, jos ei muuta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!