lauantai 18. syyskuuta 2010

Yllätys ja ostoksia...

Perjantaina oli postilaatikossa hauska yllätys! Kiva omenainen "naulakko" varustettuna postikortilla, jossa luki "Paljon kiitoksia herkullisista omenoista!"
Eipä ole aavistustakaan, kuka sen on sinne tuonut - kiitos hänelle!
Laittelin viime sunnuntaina omenoita pusseissa tien viereen ja lappu päälle "ota tästä omppuja". Noin 20 pussukallista siitä kelpasi ohikulkeville ja joku heistä sitten on tuonut tämän hauskan yllätyksen :)Tässä vielä lähikuva asukkaista
Eilen olin eräässä tilaisuudessa, jossa oli myös Outlet-myymälä. "Jouduin" tietty ihan väkisin jotain ostamaan - varsinkin kun siellä oli myös askarteluun liittyvää tavaraa. Tämmöinen valtavan paksu paperikko oli tarjouksessa ja maksoi 15 euroa. Riittänee mulle taustapapruja moneksi vuodeksi :) Joskus muinoin ostin Sinellistä vastaavan, mutta siinä oli vain 36 sivua ja maksoi myös tarjouksessa 15.... Pikkusen on eroa. Tuossa on siis 126 paperia, miettikääs montako korttia siitä väsää?

 

1 kommentti:

  1. Aivan ihanan naulakon olet saanut, ihan selvästi omput olivat tehneet hyvää mieltä.
    Kyllä sinulla nyt on paprua pitkän aikaa, tai mistä sen tietää kuinka ahkera korttien tekijä olet ja saat paprun kulumaan ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!