torstai 23. syyskuuta 2010

Syksyn värejä

Sunnuntaina oikein kunnolla huomasin, että taitaakin olla jo syksy. Luonnossa on niin kauniita värejä. Menin hakemaan kameran tuon ensimmäisen kuvattavan vuoksi, mutta siinä tuli sitten ohimennen räpsittyä viitisenkymmentä kuvaa.... Mutta älkääpäs pelästykö - ei ne kaikki täällä ole :)

Hauskasti koivunlehti mennyt uimaan sienen pieneen altaaseen.Lisää hassuja sieniä - en tunnista näitäkään. Minähän en sienistä mitään muuta ymmärrä kuin ulkonäön päälle :)
Suosikkejani syksyllä ovat vaahteran lehdet. Mutta onneksi omalla pihalla ei kuitenkaan ole vaahteraa, muutenkin ihan tarpeeksi tulee haravoitavia lehtiaä.Mahonian lehti punastuneena.Ruusussa onkin hauskasti reunustetut lehdet, ihan kuin virkattu :)


Ja vieressä toisen ruusun lehtiä3 kommenttia:

  1. Kauniita syksyisiä kuvia!:) Sitä tulee usein räpsittyä ihan huomaamatta mahdoton määrä kuvia, mutta hienoa, kun on tämä digiaika, eikä kulu filmiä.:)

    VastaaPoista
  2. Paljon kaunista oletkin löytänyt, ihania kuvia! Mikä ihmetys lienee tuo kokonaan piikikäs/hapsuinen sieni, en ole tuollaista koskaan nähnyt...

    VastaaPoista
  3. Teilläkin samanlainen uimapaikka lehdille kuin meillä. Nyt alkaa olla hienoja värejä luonnossa ja kivoja yksityiskohtia mitä sinäkin olet kameraasi tallentanut, kyllä niitä kuvia ihmeesti kertyy. Pidän parin päivän tauon hilloamisesta ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!