maanantai 27. syyskuuta 2010

Tuunatut saviruukut

Kaikkea hullua sitä tulee tehtyä.
Meillä oli lauantaina yksi maalausprojekti, johon piti käyttää "nurkista löytyviä maaleja". Muutamia purkkeja löytyi saman merkkistä maalia (vihreää, sinistä, punaista, ruskeaa) + yksi metalliväriautomaali (hopea). Ne kun sekoitin, lopputulos oli jännä tummanvihreä. Väri oli ihan ok, mutta koostumus oli outo (johtui siitä automaalista). Rohkeasti sitten vetäsin sitä kerran telalla maalauskohteeseen ja kauhistuin.... Ei voinut kuvitella, että olis enempää tehnyt. Tärpättiä kehiin ja hinkkasin hulluna sitä maalia pois ja päädyttiin sitten projektissa mustaan maaliin.

No, ajattelin ensin heittää sen sekoituksen pois, mutta sitten välähti! Jotain vois kokeilla maalata sillä - mutta mitä? Muistin, että jossain mulla on pieniä saviruukkuja, joissa on kai ollut jotain kanervia joskus. Tongin ne esiin, pesin, kuivatin ja sitten pensselillä töpsyttelin niihin sitä ihmeseosmaalia. Pinta on tuommoinen roso, en edes yrittänyt saada sitä sileäksi - se tosiaan oli tollasta omituista puuroa. Mutta, mutta, ruukuistahan tuli ihan hauskat???
Jotain ne kyllä vielä kaipaisi, mutta mitä? Ideoita kehiin! Kertokaa!

4 kommenttia:

 1. Hienoja ruukkuja, itsekin olen tehnyt, maalasin tuon kauluksen eri värillä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja tuli, siihen jotain luonnonnarua tai säikeitä ympäri ja hyasintit yms. muut ja jouluviemiset on valmiina;-))m

  VastaaPoista
 3. Hienoja ovat ja kiva, kun pinta on tuollainen röpöinen!:)

  VastaaPoista
 4. Joo joulujuttuja ihan selvästi. Joulunpunainen rusetti ympärille,(vastavärithän täydentävät toisiaan)ja vaikka joulukukka tai jotain muuta joulujuttua sisälle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!