sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Onnittelukortteja

Apuava! Huomasin just, että tarviin pari onnittelukorttia huomiseksi postiin. Tulikin sit vahingossa kolme :) No, kolmannellekin on tarve ihan kohta, etteipä se haittaa että onkin sitten jo valmiina.

Tämä oli se, joka tuli "vahingossa", mutta lähteekin nyt ensimmäisenä maailmalle :) Huomasin jossain laatikossani tuon enkelin (joskus tulostettu netistä ja tehty yksi kortti ja sitten se yksi maalaus). Tämä menee mun vanhimmalle siskolle synttärikortiksi.

Tämä taasen menee samaisen siskon tyttärelle. Toistamiseen yritin käyttää tuollaista vähän erikoisenlaista korttipohjaa. Näin simppelillä tyylillä taas mennään. Reunakoukeroihin laitoin vähän kimalletta, näkyy lähikuvassa.

Ja tää sitten taitaa mennäkin äidille loppukuusta. Tässäkin erikoisenmallinen korttipohja, ensiyritys tähän enkä ole kovinkaan tyytyväinen. Ei olis pitänyt  mennä noita pisteitä tuonne koukeroihin sotkemaan, mutta myöhäistä se nyt enää on sitä katua - siinä ne nyt vaan on...

1 kommentti:

  1. Kauniita onnittelukortteja! Joskus se yksinkertaisuus on vaan niin kaunista. Tykkäsin myös tuosta leimailutaavaan haasteeseen tekemästäsi kortista, edellisessä postauksessa! Ja kiitos lankatiedosta minun blogipostaukseeni!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!