sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Viisikko

Monta korttia taas tullut väännettyä erilaisiin haasteisiin.

P*skarteluhaasteeseen # 74 osallistun tällä kortilla. Ohje komensi käyttämään valokuvaa tavalla tai toisella. Löysin laatikon uumenista joitain epäonnistuneita kuvia ja niistä sitten valitsin tämän. Leikkasin sen epäonnistuneimman kohdan pois ja tein sitten tämmöisen kyhäelmän. Pääsin kokeilemaan myös askartelukirppiksestä ostamaani boordileikkuria. Melko simppelihän tästä tuli, mutta itse tykkään.

Villakeijun # 30:ssä haasteessa piti tehdä kortti nuorelle miehenalulle. Eli tämmöisellä osallistun siihen. Eikös tämän luulis jotain miehenalkua kiinnostavan kun on tyttö ja auto?

Löysin myös haasteen, johon nyt osallistun ensi kertaa. Sattui olemaan hauska aihe siinä, eli päähine. Otin joskus kesällä jostain lehdestä tuommoisen olkihatun kuvan talteen. Viikko sitten kun siivosin yhtä silppulaatikkoa, niin se löytyi - olin jo heittämässä sitä roskiin, mutta jätin vielä kuitenkin talteen. Nythän sille sitten löytyi käyttöä. Tällä siis osallistun Pajan Art -haasteeseen.

Myös Jehkolla on uusi haastejuttu. Osallistun siihen tällä kortilla, jossa sai käyttää vain kuviopapereita, tekstileimasimia, yksivärisiä papereita ja kartonkeja, haaraniittejä, kuvioleikkureita, saksia ym. perustyökaluja. Eiköhän tämä mene siihen kategoriaan ihan hyvin, eipä ole paljon materiaaleja tähän käytetty. Vain korttipohja, yksi kuviopaperi, yksi tekstileimasin, kuviosakset.... valmis!

Ja vielä Leilan haaste 153 - telinekortti  tai neliökortti jossa aiheena nainen. No, tämä on neliökortti ja telinekortti. Tätä oli hauska tehdä ja olen lopputulokseen itse tosi tyytyväinen. Mieltä lämmitti kovin, kun tytär tästä myös tykkäsi kovasti :)

6 kommenttia:

 1. Upea kortti - ihanan eläväinen. Kiitos osallistumiseta. Nämä muidenkin haasteiden kortit on upeita - ihania tulkintoja!

  VastaaPoista
 2. Oijoi kuinka ihana telinekortti!!! Värit ovat tosi näyttävät ja toisiinsa sointuvat. Kertakaikkisen upeaa työtä.
  Kiitos Maiju kun tulit telinekortteilemaan.
  Kauniita ovat muutkin haastekorttisi.

  VastaaPoista
 3. Ahkerana olet jälleen ollut ja kauniita kortteja vaikka kuinka paljon!
  Onneksi et ehtinyt komean olkihatun kuvaa heittämään roskiin,tähän se ny passaa hienosti.
  Kiitos osallistumisesta.

  VastaaPoista
 4. Olet todellakin ollut ahkera tehdessäsi näin huikeita kortteja ja vielä näin monta! Ihanan erilaisia, niin tyyliltään kuin ajatukseltaankin. Tuollainen monimuotoisuus on rikkaus :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kortteja kaikki!

  VastaaPoista
 6. Vau mikä runsauden sarvi postaus. Kauniita kortteja kaikki.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!