keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Silmät kiiluen lankakaupassa...

Tuli vähän tehtyä ns. heräteostoksia Menita outlet -lankamyymälässä. Olisi ehkä kuitenkin ollut viisaampaa pysyä kaukana ko. paikasta...
Tulin siis kotiin kera kassillisen lankaa. Höyrähdin ostamaan 14 kerää lankaa, yhdet puikot ja muutaman koristerusetin.
Mutta katsokaa nyt mitä ihanuuksia! Olisiko näitä voinut vastustaa?

Ensimmäisenä esittelyssä Big Fabel kirjavatSeuraavana uusia Jussi -värejä


Ja yllätyksenä Teddyä, siellä niitä oli useitakin värejä, semmoisiakin joita en ollut ennen nähnyt ollenkaan niinkuin tässä tuo "petroolin" värinen.

Ja tämmöinen ihanuus ihmetteli ruokabaarin vierellä kun tulin kasseineni kotiin. Vähän on kirjava tuo väritys tähän aikaan, talvikarvaa vielä vähän jäljellä.2 kommenttia:

  1. Olen kuullut huhuja tuosta lankakaupasta ja eivät ole tainneet olla vääriä, hienoja ostoksia olet tehnytkin on siinä pitkäksi aikaa puikkojen heiluttelua. Voi kurre niin odottavan näköisenä, että toitko hänellekin jotain.

    VastaaPoista
  2. -maiju- ite21.4.2010 20.43

    tia: Aivan liian ihana paikka kyllä on tuo lankakauppa - ja vaarallinen tämmöiselle lankahullulle :) Kurre tosiaan näytti siltä kuin odottaisi jotain, vaan eipä mulla sille mitään ollut. Heidi oli ottanut aiemmin sarjan aika hauskoja kuvia samasta kurresta, saan niitä kuulemma käyttää. Laitan jotain varmaan ehkä huomenna näytille.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!