perjantai 20. toukokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 91

Näitä pitäisi sitten löytyä!
Ja löytyihän niitä.
Musta pahvi on töistä dyykattu, sopivasti eilen tyhjentelin kopiopaperilaatikoita ja ruttasin laatikoita rullakkoon, niin siitä sitten repäisin tuon palan :) Sitten vaan kukkia sekaan ja äkkiä tuli valmista..... Tuo teksti ei ole kiinni, kuvaukseen vaan laitoin kun oli tyhjän näköinen tuo yläkerta. Sen voi sitten vaihtaa tarkoituksen mukaan, jos tuota joskus johonkin tarvitaan. Teksti netistä Positiivareista kopsattu.


7 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti ottaa talteen. Tuli kivan näköinen pohja, muutenkin nätti kortti. Toi on kiva idea kopsata noita lauseita. Niitä kun ei tahdo löytyä sopivaa, mistähän sekin johtuu :=) ???

  VastaaPoista
 2. Kaikelle löytyy paikkansa, paljon olet saanut tehtyä. Minulla oli eilen korttivapaata ;-) olin puutarhassa rikkaruohojen kimpussa ja varastoa siivoilin.

  VastaaPoista
 3. Jep jep, kyllä kannattaa aina olla valppaana, kiva juttu, ja nätiti kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Oikein kesäinen ja kaunis luomus!

  VastaaPoista
 5. Tykkään kovasti kortistasi. On tosi hienot kukat.

  VastaaPoista
 6. Onnistunut kortti; revitty, dyykattu kartonki on just passeli tähän ja luo sopivasti rosoisuutta tähän muuten niin tyylikkääseen kokonaisuuteen. Kauniit kimaltavat kukkasetkin!

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikas, pirteä kokonaisuus. Musta saa värit hehkumaan. Positiivareiden värssypankki on minullekin ollut oikea aarreaitta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!