perjantai 6. toukokuuta 2011

Törsäilyä

Viime viikolla kävin vähän täydentämässä askartelutarvikevarastoa ja siinä sitten "puolivahingossa" tuli ostettua tuo lehtikin. Vääränkielinen, mutta kuvia katselen sujuvasti :)

Lehden mukana tuli kylkiäisenä tämmöisiä: pieni leimasin ja A6-kokoisia papereita ja 4 arkillista irroitettavia kuvioita.

Eilen maaseutukierroksella käytiin parilla kirppiksellä ja toisesta sitten "jouduin" ostamaan vähän jotain. Söpöjä peltipurkkeja (eurolla sai 3 kpl) ostin 6 kpl (en kyllä yhtään tiedä mihin niitä tarviin, mutta kun ne vaan oli niin söpöjä). Purkit on kooltaan noin 6 x 9 x 2,8 cm. Hintalapuissa luki, että ne olis maustepurkkeja.
Nuo vihreäreunaiset kartongit on kooltaan A6, nippu maksoi 0,30 e ja vihreä reunus on molemmilla puolilla, nipussa kortteja noin 30 kpl.

2 kommenttia:

 1. Hih...ihania purkkeja...kiva kun olet sortunut:)) Itse kun yritän kaiken ylimääräisen hävittää! Olen nyt mökillä...täällä on ihan hirveä sekasorto...onneksi pääsen yöksi nukkumaan...sen verran raivasin tilaa.Totesin äsken että edelleen se jätesäkki tarvii tuoda...täällä olis nyt kaikkea turhaa tarjolla:)))
  Ihana ilta-aurinko ja sisällä lämnmintä noin 20 joten tarkenee:)))

  VastaaPoista
 2. -maiju- ite9.5.2011 10.37

  Hilkka: Mitä ihmettä? Kivaa kun olen sortunut turhuuksiin? :)
  Tämmöstä tää joskus on.
  Sekasorto kuulostaa niin tutulta. Aika ei riitä millään kaikkeen... Jätesäkillä olis käyttöö täälläkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!