tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ostoksia ja aikomuksia

Päätin lähteä kierrätyskeskukseen, kun pitäis saada pari kattilaa, joissa vois kuumentaa steariinia. Ei oikeen raaski mitään "oikeita" kattiloita siihen hommaan tuhrata.
No, eipä siellä ollut mitään muuta kattilaa kun yks semmonen kaksiosainen, jossa sisempi osa reiällinen.
Löysinhän mä sieltä tietysti kaikenlaista muuta krääsää.... Sain vielä alennustakin osasta tavaroista kun oli sopiva henkilökortti esittää :)

Kaksi palaa tapettia ja yksi suikale boordinauhaa (yhteensä 1,40 e), reilut 2 kerää Teddy -lankaa (tuota väriä en ole ennen edes nähnyt, á 2 e), vajaa kerä jotain lähes samanväristä (1,50), pörrölankaa 2 kerää (yhteensä 1 e) pienenpieniä sydämmellisiä pyykkipoikia (20 c, maksaa Tiimarissa 1,50), jotain mustaa rouhetta (n. 500 g, 1 e) ja parit muoviset ottimet siihen streariinisuttaukseen (toiset 30 c, toiset 70 c).

Eiks ole söpöjä nämä?

Pitänee lähteä kiertämään kirppiksiä, jos jonkun kattilan löytäis. Tänään jo kävin yhdessä, mutta sielläkään ei ollut yhtään sopivaa kattilaa :(
Löysin kyllä sieltäkin jotain, eli lankaa..... Tuo vasemmanpuoleinen on kirpparilta, ostin 4 kerää (á 70 c), nuo toiset on ne kierrätyskeskuksesta ostetut. Ne menee varmaan mun siskolla siililapasiin tai pörrösukkiin, jos huolii ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!