perjantai 22. heinäkuuta 2011

Pajan Art # 90

Haasteen aiheena on KESÄ ja lisähaasteenä on käyttää jotain tehosteainetta.

 Pikkusen innostuin... tykkään niin paljon tuosta leimasimesta, että olihan mun ihan pakko tehdä oikeen useampikin versio.
Tämä ensimmäinen on väritetty Derwentin Water Colour -väreillä ja tausta Chalkseilla. Kukka leimattu kahteen kertaan ja toinen leikattu ja kohotarroilla kiinni. Kimalletta revityillä reunoilla ja kortin kulmissa jotain muuta ihme "pulveria", unikon keskustassa mustaa hilettä.
Tämä väritetty myös Water Colour -kynillä, tausta Chalkseilla. Revityllä reunalla kimalletta ja kulmissa toisenlaista hilettä. Kukan keskustassa mustaa hilettä.
Ja tämä viimeinen sotkettu Chalkseilla (hirvee tuli). Reunoilla taas kimalletta ja nyt ei kulmissa mitään. Kukan keskustassa mustaa hilettä.

6 kommenttia:

 1. Onpas komeita unikkoja kerrassaan:))

  VastaaPoista
 2. Kauniita! Leimasin on todellakin hieno ja mielenkiintoisia kokeiluja olet tehosteaineilla tehnyt.
  Kun taas saadaan täällä tämä Pitsiviikko hoideltua niin pääsen itsekkin linnottautumaan tuonne verstaalleni,joka nyt on pääasiassa majoitustilana.
  Oikein kaunista kesää sinulle ja kiitos osallistumisesta haasteeseen:)

  VastaaPoista
 3. Vautsi! On sitten hieno! Joo, tykkään unikoista.;)

  VastaaPoista
 4. -maiju- ite26.7.2011 20.26

  Hilkka: Kiitos! Tykästyin tuohon leimasimeen kyllä tosi paljon.

  Arja L: Kiitos!

  Tua: Kiitos! Niinhän sinä taidat tykätä, ainakin nelipyöräisestä :)

  VastaaPoista
 5. Ja ihan oikeistakin. Kylvin muutaman pussillisen tontillemme... juu-u, onko 20 muutama?? Siellä vain ei tiedä, montako tainta ehtii juurtua ennen hallaöitä. Jospa edes kaksi kukkisi ensi vuonna. *toivoo*

  VastaaPoista
 6. -maiju- ite28.7.2011 19.41

  Tua: Toivottavasti onnistuu, luulen kyllä että jokunen varmaan kukkii. Mulla kuivumassa jättiunikon siemeniä, syksyllä laitan johonkin nurkkaan kokeiluun niitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!