sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ruutusukkaa pukkaa

Ja taas valmistui yhdet vähän Novitan mallista mukaellut "ruutusukat".
Sukkamannekiini pelleili jalkoja erilaisiin asentoihin ja tämmöisen kuvan sitten valitsin julkaistavaksi.
Malli on kyllä kiva ja helppo kudottava, eiköhän näitä synny vielä tämänkin jälkeen, pitää ainakin yhdet tehdä naisten kokoa, nämäkin nyt valmistuneet kun on kokoa 43.

7 kommenttia:

  1. Nää on tosi kivat sukat. Sä se sitten jaksat erilaisia malleja kokeilla, kiva juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vastahan mä olen muutamaa uutta mallia kokeillu, niitäkin vähän ite säveltänyt ja soveltanut.

      Poista
  2. Oi kun ovatkin hyvän näköiset:) Sanon kuten Maaret että kylläpä jaksat värkkäillä näitä malleja---kohta olet varmaan jo kaikki kokeillut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten viel ihmettelen näitä kommenttien kelloaikoja, nehän ovat ihan hanurista, eiks vaan kun klo on 22.56?

      Poista
  3. Hilkka: Joo, eilen tyttären kanssa ihmeteltiin hänen bloginsa kommenttien kellonaikoja. Siinä vaiheessa en huomannu, että täälläkin kaikki on hanurista.
    Toinen hanurista oleva juttu on, että useisiin blogeihin en pysty kommentoimaan muuten kuin painamalla jonkun kommentin jälkeistä vastaa -näpikkää. Näin kävi tässäkin äsken. Vastasin siis ensin Maaretin kommenttiin ja kun se oli mennyt perille, niin sitten tuli tähän alle normaali kommenttiloota...... varsin outoo.
    Joskus jos satun olemaan ihan eka kommentoija, niin silloin tulee normaali loota, muuten joudun käyttämään vastaa -näpikkää....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä lisäkommenttina, tähänkin tuli kellonaika 8.47 vaikka kello oikeesti on 6.47. Kuitenkin mulla bloggerin asetuksissa on kellonaika ihan oikein....

      Poista
  4. Kivat sukat. Tyylikkäät, sopusointuiset värit. Nämä varmaan pysyvät myös hyvin jalassa tuon ruutukuvion ansiosta! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!