lauantai 6. marraskuuta 2010

Pinssikurssilla

Oltiin tänään Heidin kanssa pinssikurssilla Vantaan Kuninkaalassa. Kurssin veti kummipoikani, taiteilija Janne Siltanen. Olin vähän huonosti varustautunut, kun en ottanut mitään omia kuvia mukaan. Pääasia oli kuitenkin, että opin tekemään pinssejä - ja se oli hauskaa.
Taitelijatalo Gjutars oli paikka, jossa kokoonnuimme. Kävin talon takapihalla ensin kuvaamassa pari mielenkiintoista teosta.


Hiukkasen suurikokoinen naisten kenkä siellä törötti. Koko on varmaan vähintään 145 :D


Heidi tässä tekee omia pinssejään.


Ja tässä se kone.


Minun aikaansaannokset.

5 kommenttia:

 1. Aikas söpöjä ovat tekeleesi.Mulla olis kanssa yks pinssi jossain missä on nimi kun 4H-yhdistys yksi vuosi teki--niitä sai ostaa, tosin en nähnyt miten niitä tehtiin. Siis mikä kenkä...ei tainnut sinulla olla mittanauhaa mukana?

  VastaaPoista
 2. -maiju- ite6.11.2010 23.08

  Hilkka: Ei ollu mittanauhaa, mutta iso se on. Vähintään 120 centtii korkee oli tuosta takaa, en käynyt vieressä seisomassa, niin en osaa tarkemmin sanoa. Mutta hieno siis!

  VastaaPoista
 3. Komia on korkokenkä, hieno taideteos ja hienoja ovat tekemäsi pinssit. Meillä pojalla aikamoinen kokoelma kun nuorena keräsi ja me tuodaan vieläkin kun eteen sattuu.

  VastaaPoista
 4. Somia pinssejä olet tehnyt! Meilläkin näitä on, kun viisi tyttöä nitä yhteen aikaan värkkäili :)

  Sain sitten lopulta kuviakin blogiini, kun sain kuvattua tiffanytöitäni ja korttejani. Seuraava urakka on joulukorttien kuvaus ja blogiin laittaminen, about 80-90 joulukorttia + onnittelukortit, joita joulukorttiurakan jälkeen olen tehnyt n. 60 kpl. Kuvattavaa siis riittää...

  Tervetuloa vierailulle blogiini, ja ennen kaikkea kommentoimaan!

  VastaaPoista
 5. Komea on kenkä. Sopis meillekin mökin pihalle ja kesällä täyteen kukkia, syksyllä marjaoksia ja sammalta ja talveksi vaikka mitä lyhdyistä alkaen.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!