perjantai 26. marraskuuta 2010

Pipoa, korttia, myyjäisiä.....

Tässä  Heidin tahtoma pipo. Ei se livenä neliskantteiselta näytä. Tyytyväinen on Heidi pipoon, pari on sitä kuulemma ihastellutkin ja kysellyt mistä on semmoisen hankkinut (äitin kutomosta, oli vastaus).


Tuttuni kävi meillä "korttikaupassa", joka näytti sillä kertaa tältä:


Tuikkukortteja on vääntänyt kymmenkunta, laittelen niitä joskus myöhemmin kokonaisen pläjäyksen. Tämän halusi siskoni viedä jollekin synttäriksi:
Kävin myös yksissä myyjäisissä ja tämä oli niin viehättävä, että pakko oli ostaa. Tämä siis EI OLE minun tekemä.


Tässä vielä yksi tuikkukortti.


Olen vähän kehityllyt tuota mallia ja tein ylös ja alas tuommoiset härpäkkeet, ettei tuikut olekaan pelkän nauhan varassa. Kannen aukkoon olen myös viretellyt piirtoheitinkalvosta "ikkunan".


10 kommenttia:

 1. Eihän tähän muista edes kaikkea kommentoida kun on noin paljon kaikkea!!Ihanat nuo tuikkukortit kun niissä on ääriviivatarroja---kauniita+härpäkkeet hieno systeemi...ihana tuo myyjäishankinta...todella kaunis.Mehän ollaan molemmat tehty sitten kauppoja tutun kanssa tänään!!Kyllä tuo äitin ihmeellinen kutomotuotos on kans hieno---mä sain naapurini kutomosta sukat ja kudotun huivin mitä voi pitää esmes takin päällä kun olen villalle allerginen.Niin ja onnea voitosta---mitkähän pihdit lienee?

  VastaaPoista
 2. No onpas hyvän näköinen pipo. Mistä langasta teit tuon, onko jotain mohair-sekoitetta vai perusvillaa vai?

  VastaaPoista
 3. Nyt pipo on tarpeen jos ulos piipahtaa. Hieno korttikokoelma, olet ollut ahkera ja myös tuikkukortti hieno. Sinuakin onnisti arpajaisissa ;-)

  VastaaPoista
 4. -maiju- ite27.11.2010 23.44

  Hilkka: Minä tein kauppoja jo melki pari viikkoo sitten, en tänään, mut ei se mitään :)

  Maila: Novitan Isoveli -langasta tein pipon.

  tia: Todellakin, pakko olla pipo jos ulos uskaltaa. Aattelin tehdä itsellekin vähän samantapaisen kunhan korttisouvilta ja sukankutomisilta ennätän.

  VastaaPoista
 5. Tykästyin minäkin tuohon pipoon, mistä olet ohjeen ottanut vai onko ihan "omasta päästä"? Voisiko ohjeita laittaa jakoon?

  VastaaPoista
 6. -maiju- ite28.11.2010 9.53

  Sari: Ihan on "omasta päästä" tuo pipo tehty. Täytyypä miettiä, vieläkö muistaisin silmukkamääriä sun muuta, niin voisin vaikka tänne laittaakin jotain ohjeentynkää.

  VastaaPoista
 7. Ilo on katsoa osaavan uutteran kädentöitä!:)
  Itellä kun ei pysy kutimet kädessä ja askartelua vaan digeillen.

  VastaaPoista
 8. Mä haluan kanssa ton pipon ohjeet, näyttää just sellaselta, että meidän nuoriso ainakin käyttäis ilomielin!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 9. -maiju- ite2.12.2010 19.32

  Maaret: Lähetin joo jotain kyhäelmää :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kovasti pipon ohjeesta! Kunhan joulujutut saan tehtyä ( + parit muut keskeneräiset hommat) niin tämä on seuraavana listalla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!