keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pommi!

Tässä eräänä päivänä kun tulin kotiin ja pääsin keittiön ovelle, kuulin omituisen pamauksen. Tuntui tulevan viereisestä huoneesta. Menin sinne ihmettelemään, että mitähän siellä kaatui tai putosi....... Mitään ei näyttänyt tapahtuneen. Ajattelin jo hetken, että kummitteleekos täällä, vai mikä ihme pamaus se oli.
Jonkin ajan kuluttua mieheni tuli kotiin, ja kerroin hänellekin pamauksesta. Ihmetteli sitten vaan myös, että mikähän se oli ollut.
Aikojen päästä mies meni keittiöön ja huuteli sitten sieltä, että hän on tainnut keksiä pamauksen lähteen. Menin keittiöön ja mies käski katsomaan jääkaappiin - ylähyllylle...... siellä näytti tältä.....


Kylläpä nauru maittoi kun pamauksen lähde löytyi :)
Sitten kerroin, että olin aamulla tuohon koskenut. Olin katsonut päiväyksen ja totesin, että parasta ennen päiväys oli mennyt pari päivää sitten. Ajattelin siinä vaiheessa, että voin hyvin paistaa ne illalla pois, ettei ne vielä huonoksi ole menneet. Mutta kun oli kerran paketti pamahtanut omia aikojaan, niin linkosin sitten roskiin.

Että semmonen pommi meillä :D

1 kommentti:

  1. Outsi ihana pommi:) Minä aikoinani kurssilla Hesassa ollessani kävin Stockmannilla ja ostin tuon tyyppisen jutun...silloin niitä ei vielä ollut missään muualla kun iltaväsyneenä bussilta kotiin astelin niin tietenkin pudotin tuon purkin kotona lattialle ja se halkesi joten piti heti paistaa. Otti päähän kun olin ajatellut sen hätävaraksi:(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!