keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lankavaraston seulontaa

Tarkastin yhtenä iltana lankavarastoja.
Levitin lattialle kaikki 7-veljestä yksiväriset langat, punnitsin ja tein tilaston.... Löysin muutaman "hukassa" olleenkiin (= en muistanut mainittujen olemassaoloa).
Voi apua! Kaikenkaikkiaan 3155 g pelkästään yksivärisiä. Näissä kuvissa kuitenkin muutama kirjavakin mukana, mutta ei tuossa painossa.
Muita en uskaltanut enää ruveta tutkimaankaan. Tietäispä joku, miten paljon mulla näiden lisäksi on lankaa varastoissa... Voisin varmaan jäädä vuodeksi vaikka vuorotteluvapaalle ja käyttää sinä aikana vain kotoa löytyviä lankoja.....

Laittelin seiskaveikat somasti koriin, tässä ensimmäinen kerros:


 Ja toinen kerros:


Sitten olikin jo kori täynnä ja nämä ei enää mahtuneet mukaan:


5 kommenttia:

 1. Eihän tuo paljon ole. Vein mökille kahdeksan kassillista lankaa ja kyllä niitä vielä täältäkin löytyy.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -maiju- ite17.10.2012 21.15

   Niin, mut tuo reilu 3 kg on pelkästään tuota yksiväristä. Kirjavia ja muita sortteja sitten löytyy pilvin pimein - en edes uskalla ajatella kuinka paljon :)

   Poista
 2. Onnellinen kun noin paljon löytyy lankoja. Minulla alkaa olla aika vähissä. Vajaita keriä kyllä löytyy, mutta ei niistä mitään suurempaa saa !

  VastaaPoista
 3. Ihania! Noistahan syntyy upeita sukkia, lapasia tai vaikka palapeitto! Nyt alkoi omiakin sormia syyhyttelemään, vaikka omat projektit ovat ihan kesken. Heh!

  VastaaPoista
 4. On tuossa jo mistä ottaa :) Minulla on myös ihan tarkoituksella hankittu pikku hiljaa lankavarastoa, 7-veljeksen ja Nallen eri versioita. Varaudun nimittäin eläkkeelle jääntiin, tosin siihen on vielä hetki aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!