keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pulmaa kerrakseen...ja ARVONTA!

Voi apua!

Voisko nyt joku kertoa, mihin menisin näitten villasukkavuorien ynnä muiden tuotteideni kanssa? Kaikki paikat pursuaa sukkia, huiveja ym. käsitöitä ja askarteluja. Ja lisää tulee kaiken aikaa…. 
Onko muilla tämmöisiä ongelmia? Miten ratkaisette? Vihjeitä, kiitos!

Tässä viimeisimmät, nyt jo valmiita molemmat, just päättelin vihreät.


Huomasin muuten just, että tämä on 800. julkaisuni tässä blogissa!

Laitetaas sen kunniaksi joku arvontatsydeemi.
Laitan palkinnoksi jotain omatekemääni oman valintani mukaan - kuulostaako kauheen typerältä?

Mukaan pääsee kommentoimalla tätä postausta, ja vain yhdellä arvalla per nuppi.

Arvonnan suoritan 27.10. iltasella ja tuloksen ilmoitan 28.10. johonkin aikaan.
Ja saa mainostaa!

* * * * *
Osallistumisaika on päättynyt.
Arvonnan tulos tulee näkyville 29.10.2012
puolen päivän maissa

26 kommenttia:

 1. Tietenkin osallistun. Toisten omatekemiä on kiva saada. Voiku onnistaisi :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on noita valmiita käsitöitä vino pino, samoin niitä keskeneräisiä!! :D Jonnekinhan niitä pitäisi työntää..joululahjaksi ehkä..??
  Mukaan arvontaan, toisten itsetekemiä on kiva saada :)

  VastaaPoista
 3. Lapset tietävät, että äidiltä löytyy kaikenlaista, kun tarvii viedä tuparilahjaa, hankkia kummilahjaa tai joululahjaa. Itse laitan Pelastusarmeijan joulupataan kaiken sen, mikä ei tahdo muuten mennä "kaupaksi". Siis jollen pura ja tee peittoja.
  Kunhan joskus löytäisin uuden suoramyyntipaikan, jollaisen kautta aikoinaan tuotteitani sain kaupaksi...

  VastaaPoista
 4. Komeita töppösiä! Se on meidän kaikkien käsillätekijöiden ongelma, että mihin ne saadaan tupattua :) Kokeile joskus joulutoria sun muuta sellaista. Sellaisilla olen ite joskus käynyt, mut kesätorit kivempia, joten jäänee välin. Ja tietty arvontaannn mukaan!

  VastaaPoista
 5. Lohdullista lukea, että toisillakin neuleita kasaantuu. Olen koettanut hillitä itseäni, etteivät ihan taloa täytä, mutta sukkia ja lapasia löytyy! Kynsikkäät lie hitaampia tehdä ja menevämpiä.
  Arvonnassa mukana, mitähän saisi, jos onnetar olisi myötä?

  VastaaPoista
 6. Minä, joka en saa sukkia aikaiseksi, osallistun innolla, jos vaikka sukat olisi palkintona :)
  Onnea 800, postatusta..... minulla vielä reilusti alle sata. Mutta perässä tullaan :)

  VastaaPoista
 7. Kertyy, kertyy täälläkin. Pääasiassa kortteja, koska neuleita ehdin tehdä vain tarpeeseen (onneksi!). Mutta silti mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 8. Tarjoa jonnekin verkkokauppaan myyntiin, sopivalla provikalla. Käsityön myynti on kyllä Suomessa kieltämättä tuskaista, jos myyvälle tahollekin täytyy jäädä provikkaa, niin itselle taitaa jäädä vain materiaalikulut... no ainahan pinosta riittää kaikenlaisiin tarkoituksiin ilahduttamaan kanssaihmisiä. Itse olen esimerkiksi jo vuosia kuitannut kaikki lasten päiväkotitätien ja opettajien muistamiset vuodesta toiseen villasukilla.
  Arvonnassa mukana; jonkun muun neulomat jutut ne vasta luksusta ovatkin, eikös?

  VastaaPoista
 9. Eikö teilläpäin ole mitään myymälää, joka myisi erilaisia käsintehtyjä tuotteita, kortteja, sukkia kankaanpainotöitä, keramiikkaa, silkkitutteita ym. ym.?
  Sitten on tietysti verkkokaupat.
  Olen mukana arvonnassa ja toivottavasti onnistaisi, koska en enää itse pystyn neulomaan, nyyh,nyyh.

  VastaaPoista
 10. Kannattaa seurailla, jos jotkut tahot järjestävät myyjäisiä, johon voi mennä kuka vaan myymään itse tekemiään tuotteita pientä paikkamaksua vastaan. Ja lahjoituksena voi antaa esim. jollekin koululuokalle, joka kerää omilla myyjäisillä varoja leirikouluun tms. varten rahaa.

  Mukaan arvontaan, itse kun nykyään ehtii niin vähän sukkia tehdä ;-)

  P.S. Kiva kun kerrankin ei tarvitse olla lukija osallistuakseen arvontaan!

  VastaaPoista
 11. Ihania sellaiset arvonnat, joissa palkintona on jotain bloginpitäjän omaa tuotosta. Olen siis mieluusti mukana arvonnassa. Oletko kokeillut myydä esim. facebookin käsityöryhmissä.

  VastaaPoista
 12. Käsityöt ovat aina ihania palkintoja. Arvontaan siis mukaan. Kurkkasin lankavarastoasi. Itse olen nyt aloitellut piiiiiiiiitkän tauon jälkeen puikkojen heiluttamiset, katsotaan minkälainen hamsteri minusta tulee lankojen suhteen. Alku ainakin lupaava :)

  VastaaPoista
 13. Hih...kiva kun sinullakin on näitä varastoja...Montakohan isoa muovilaatikollista (ja kaappi lisäks) minulla on tilkkutyökankaita??
  Arvontaan mukaan tahdon minäkin;-DD

  VastaaPoista
 14. Onnea 800 postauksesta!
  Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 15. MUkaan arvontaan ja vieppäs työpaikalle taukotilaan tarjolle jios vaikka olis sellaisiin jotka ostais Joululahjaksi..

  VastaaPoista
 16. Minäkin tahdon mukaan arvontaan. Olen saanut uskoteltua itelleni, että en osaa virkata enkä oikein enää kutoakaan, niin en oo koukuttunu siihen. Sen verran kun tunnen itteni että se olis sitte menoa, jos alkasin yrittää.. :)

  VastaaPoista
 17. Ja niin, ihan toi sama tuli mieleen ku mitä Kotkotin ehdotti. :)

  VastaaPoista
 18. Niin on hyvän näköiset sukat sinulla taas valmistuneet. Arvontaan mukaan minä myös.

  VastaaPoista
 19. Voi kun muistais vielä miten kudotaan, kun ei ole tainnut yläasteen käsityötuntien jälkeen tulla koskettua puikkoihin.. pitäsiköhä tänä jouluna kokeilla :D

  VastaaPoista
 20. Kuulostaa super-ihanalle! Omat taidot ovat aika rajalliset; esimerkiksi sukat saan vain juuri ja juuri aikaiseksi.

  VastaaPoista
 21. Siis ei kuulosta olleenkaan typerältä sinun arvontasysteemi. Siispä mukaan. Olisiko hyväntekeväisyys yksi tie, millä pääset liioista käsitöistä ja sitten myyjäiset. Täällä oli jossakin blogissa haaste - Villasukat Suomen kaikille 100-vuotiaille. Minä ehdotin, että miksei samalla 90-kymppisille. http://mirkajohansson.fi/blogi/?p=11144&lang=fi

  VastaaPoista
 22. Joulumyyjäispaikkaa metsästämään lähiseudulta, ilmoittautumiset varmaan jo käynnissä, kun osa aloittaa jo marraskuun puolella! onnea ja mukana yhdellä arvalla -hippu@outlook.com-

  VastaaPoista
 23. Mahtavaa, mukana arvonnassa :) Varsin positiivinen ongelmahan tuo on jos käsitöitä kertyy; onpahan joululahjoja jo valmiina ja varmasti mieleisiä monelle.
  -Riksu-
  riikka_kuitunen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Ongelma kuulostaa tosiaankin positiiviselta. Mukavaa, että on valinnanvaraa aina kun on pikkulahjan tai isommankin tarvetta.. Olen arvonnassa mukana, ja jos voitosta saa esittää toiveita, niin villasukat on ihan ykkösjuttu!
  ahlfors(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Onnea!
  Osallistun mielelläni arvontaan.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 26. Onnea ja mukana arvonnassa tottakai!

  VastaaPoista