tiistai 2. lokakuuta 2012

Vaahteranlehdistä muka ruusuja...

Koulun pihalla kävin vaahteranlehtivarkaissa :)
Väsäsin niistä pikkupiristyksen työpaikan kahvipöydälle. Toissavuonna tein nätimmän, tää ei nyt oikeen onnistunut, kun en katsonut ohjeita, vaan tein ihan omasta päästäni - sen se on sitten näkönenkin. Ehkä joku päivä kokeilen uudestaan, jos onnistuis paremmin kun olen nyt ohjeitakin katsonut :)Tämmöiset häkellyttävän kirkkaan pinkit sukat tein tilauksesta, katotaan kelpaako.
Pinkit tilattiin ja muistin, että joskus ostin jostain loppuunmyyntikopasta hurjan väristä lankaa. Löysin sen ja näytin, voi kuulemma tehdä tosta. Vähän pitemmät varret olis voinut tehdä, mutta ei voinut tietää kuinka pitkiin lanka riittää. Tosin olis voinut aloittaa varpaista, niin sitten olis voinut tehdä vartta niin pitkään kun lankaa riittää. Nämä oli vähän sellaset kovan onnen sukat, toista aloitin viiteen kertaan. Ensin varpaista, tuli liian iso. Uusi yritys, taas varpaista, ei tullut vieläkään hyvä - ja tämmöstä veivaamista sitten. Lopulta alotin perinteisesti varresta, ensi yrittämällä liikaa silmukoita..... Mutta nyt ne on vihdoin viimein valmiit.

2 kommenttia:

  1. Ihanan keltaisia lehtiä oletkin löytänyt. En vaan ymmärrä, että mikä kohta tässä on epäonnistunut! Nättejä ruusuja minun mielestä :)

    VastaaPoista
  2. Hieno kimppuhan tämä on. Minä en löytänyt yhtään noin kaunista vaahteranlehteä, pakko ootella vielä niiden väritystä. Saa nähä ehtiikö talvi tulla ennen sitä. Nyt ei ruska ole ollut kovinkaan näyttävää täällä meillä päin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!