torstai 25. lokakuuta 2012

Tuplapaistos

Nonniin, innostuin tekemään pari omenapiirakkaa.
Hyviä nuo tuommoiset foliovuokat, mahtuu sopivasti kaksi kerrallaan uuniin.
Päälle ripottelin vähän fariinisokeria, tavallista sokeria ja tietysti kanelia. Hassua kaneli muuten tällä kertaa, se on paljon normaali karkeempaa, en ole ennen tavannut tuommoista.
Tuosta nyt toinen ainakin pakkaseen, toisen vois napostella iltapalaksi :)


Tämä on sen verran helppo ja hyvä ohje, että taidankin viikonloppuna leipoo oikeen urakalla pakasteeseen talviherkkuja.

4 kommenttia:

  1. Ei tämmösiä namiherkkuja tähän aikaan illasta!! Ai onhan mullakin vielä muutama lettu....hih ;-DDD

    VastaaPoista
  2. Olen keliaakikko ja joka kerran, kun näen oikeilla jauhoilla tehtyjä piirakoita, niin tunnen maun suussani...muisti pelaa hyvin vanhoissa makuasioissa. Voi että, sitä en saa enää koskaan kokea. Toki anoppini tekee hyviä piirakoita glut.jauhoista mutta ei se kuitenkaan ole sama juttu kuin oikeat jauhot. Luin muitakin juttujasi, sullakin taitaa olla neuloosi! Lankoja vaikka muillekin jakaa. Ihnaa!

    VastaaPoista
  3. Voi voi kun on herkullisen näköisiä. Munkin pitäisi tehdä edes yksi omppupiirakka, isäntä kun on sitä mankunut jo pitkin syksyä :=) !!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!