maanantai 6. syyskuuta 2010

Puutarhaa ja heräteostoksia

Eilen tuli tehtyä syksyn tärkein homma - kasvimaan kääntäminen. Aika helpolla pääsin, maa oli niin möyheää kun siinä oli ollut perunaa monta riviä. Vain kaksi käytävää, ne olikin sitten ikävämpiä käännettäviä. Nyt saa sitten syksy tulla sen puolesta, että maa on käännetty :) - mutta ei haittaa vaikkei tuliskaan.



Raparperi on tehnyt toisen sadon ja on yhtä komea pöheikkö kuin alkukesästä, taitaa nuo vaan jäädä tuonne...



Ruohosipuli oli mennyt niin huonoksi ja ikäänkuin "siirtynyt" paikaltaan. Tökkäsin koko pöheikön pois ja otin siitä vaan vähän alkuja, kyllä se siitä sitten taas lähtee. Tikut merkiksi, etten keväällä möyhennä tuota kohtaa.



Ja voi kauhistus! Kohta vissiin hukun lankoihin..... mutta eikös nämä nyt ollut ihan pakko ostaa? Menin hakemaan vain pinkkikirjavaa, mutta toisin kävi. Anttilasta kirjavat ja 7-veikka. Prismasta nuo "Oi villasukka" -langat. En ollut niitä aiemmin nähnyt.... :)


2 kommenttia:

  1. Olet laittanut hiat heilumaan ja saanut hienoa tulosta. Täytyyhän talven varalle olla paaaljon lankoja varastossa.

    VastaaPoista
  2. Ollapa meilläkin jo kasvimaa käännetty! Mutta edessä on vielä se urakka. Pitäisi nyt hetken poutaa, niin kuivaa maata olisi mukavampi kääntää. Meilläkin raparperilla on toinen sato, kun jossain vaiheessa raparperin pistin matalaksi. Saas nähdä vieläkö piirakan toimertuisi tekemään.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!